Skip to main content

HIFK Soccer rf ottaa entisen edustusjoukkueen somekanavat käyttöönsä

HIFK Soccer rf on emoseuran avustuksella saanut entisen miesten edustusjoukkueen sosiaalisen median kanavat käyttöönsä. Tilit olivat HIFK Fotboll Ab:n ja sittemmin yhtiön konkurssipesän omaisuutta, ja tästä syystä niiden käyttö ei ole tähän mennessä ollut mahdollista.

Tilien hallinta on nyt siirtynyt HIFK Fotboll Ab:n konkurssipesältä HIFK Soccer rf:lle ja aloitamme tämän myötä viestimisen sosiaalisessa mediassa piakkoin. Kaudella 2024 HIFK:n viestintää suunnittelee ja toteuttaa tiimi, joka koostuu useista seuran viestinnässä viime vuosina mukana olleista henkilöistä. Työtä tehdään toistaiseksi vapaaehtoispohjalta.

Tule mukaan HIFK:n matkaan liittymällä kausikorttilaisten joukkoon! Kausikortteja myydään HIFK:n verkkokaupassa hintaan 50 euroa/kpl.

 

HIFK Soccer rf tar över före detta representationslagets konton på sociala medier

HIFK Soccer rf har med hjälp av moderföreningen överfört det före detta representationslagets konton på sociala medier till sitt eget bruk. Kontona ägdes av HIFK Fotboll Ab och senare av bolagets konkursbo, vilket har gjort att det hittills inte har varit möjligt att använda dem.

Kontonas förvaltning har nu flyttats över från HIFK Fotboll Ab:s konkursbo till HIFK Soccer rf och därmed inleder vi kommunikationen på sociala medier inom kort. Säsongen 2024 planeras och förverkligas HIFK:s kommunikation av ett team, som består av flera personer som varit aktiva inom föreningens kommunikation under de senaste åren. Arbetet utförs tills vidare på frivillig basis.

Kom med på HIFK:s resa genom att bli en av våra säsongkortsägare! Säsongkort säljs nu i HIFK:s webbshop till priset 50 euro/st.