Skip to main content

Pakkanen peruuttaa harjoitusottelun HIFK/2 – Haminan Pallo-Kissat

Lauantaille 10.2 suunniteltu harjoitusottelu HIFK/2 – HaPK on ennakoivasti peruttu sää olosuhteiden takia. Söderkullan kentän pakkasraja on -12 astetta, ja loppu viikko näyttää ennusteen mukaan olevan pakkasta -12 tai enemmän. Vierailijajoukkueella tarjoutui mahdollisuus vaihtoehtoiseen tapahtumaan viikonlopulle, joten päätös haluttiin tehdä heti.

Suomen Cup 1 kierros ottelu sovittu pelattavaksi Pe 8.3. klo 20.00 Töölön Pallokenttä 1. HIFK/2 – Gnistan/Ogeli


Hård köld ställer in träningsmatch mellan HIFK/2 och Haminan Pallo-Kissat

Matchen, som var meningen att spelas på lördagen 10.2., ställs in på grund av väderomständigheter. Köldgränsen för planen i Söderkulla är -12 och väderleken förutspår att det kommer vara -12 eller kallare. Det gästande laget fick möjlighet till alternativt engagemang på veckoslutet, vilket gjorde att ett beslut om att inhibera matchen togs snabbt.

Finska cupens första omgång är planerad att spelas fredagen den 8:nde mars, kl. 20:00 på Tölö bollplan (1). HIFK/2 – Gnistan/Ogeli.