Skip to main content

HIFK – SJK Akatemia
Miesten Ykkönen
2.9.2023 Klo 16:00
Bolt Arena (Urheilukatu 5)

Liput ennakkoon Ticketmasterista 

Lauantain ottelu on BACK TO SCHOOL –teemaottelu, josta lisätietoa voit lukea täältä.

Lauantaina HIFK ja SJK Akatemia pelaavat kauden 2023 runkosarjan viimeisen ottelun Töölön Bolt Areenalla. Molemmat joukkueet ovat jatkamassa kauttaan yläloppusarjassa, ja jälleen ovat isot pisteet molemmille jaossa. Sekä HIFK että SJK Akatemia ovat varmasti nälkäisiä siirtymään takaisin voittokantaan, sillä molemmilla on allaan hävityt ottelut. HIFK:lla on vaikeampi ajanjakso menossa, kun edellisestä kolmesta ottelusta joukkue ei ole onnistunut ottamaan pistettäkään. Kumpi joukkue lähtee jatkamaan voitto alla otteluitaan yläloppusarjaan?

Lauantain ottelun vierailija SJK Akatemia on sarjataulukossa sijalla kuusi, yhden sijan HIFK:ta edellä. Edellisellä kierroksella se kärsi sarjakärki Gnistanille 1–0 tappion tiukan ottelun jälkeen. Se jäi varmasti seinäjokilaisille hampaankoloon, ja halu takaisin voittokantaan on varmasti suuri. HIFK ja SJK Akatemia kohtasivat aiemmin kesäkuussa Seinäjoella, ja tuolloin pisteet jaettiin 2–2 tasapelin jälkeen. Kyseinen ottelu oli monivaiheinen ja todella viihdyttävä, ja toivottavasti samaa on myös luvassa lauantaina, kun pelataan runkosarjan viimeisistä pisteistä.

Eetu Puro

Röda lähtee viimeiseen runkosarjaotteluun sarjataulukon sijalta kuusi. Yläloppusarjapaikan joukkue varmisti jo muutama kierros sitten. Tähtirinnoilla on menossa hieman vaikeampi jakso ja voittojen ottaminen on ollut tuskaista. Edelliset kolme ottelua on päättynyt tappioon ja sille putkelle joukkue lähtee hakemaan katkoa lauantaina. Suurin haaste viime aikoina on ollut maalinteko. Kolmessa hävityssä ottelussa maaleja joukkue ei ole onnistunut tekemään yhtäkään maalia. Tätä ennen joukkueen maalivire oli erinomainen. 

Aatu Kujanpää

HIFK:n keskikentällä pelaava Aatu Kujanpää antoi kommenttinsa lauantain ottelusta. 

– Hyvillä fiiliksillä, uskon et tulee tasainen ja hyvä ottelu.

HIFK on sarjataulukossa sijalla kuusi ja kuusi pistettä on ero edellä olevaan SJK Akatemiaan. 

– No tosi asiahan on se, että viimeisistä peleistä pitäisi melkein kaikki voittaa, että mitään mahdollisuutta playoff-peleihin enää olisi. Siinä mielessä olisi tärkeä saada tästä voitto ja sitä kautta on parempi fiilis joukkueella aloittaa yläloppusarjakin.

Kujanpää kehottaa kaikkia saapumaan lauantaina Bolt Arenalle kotijoukkueen tueksi.

– Lauantaina nähdään varmasti hyvä ottelu. Me tarvitaan faneilta kaikki mahdollinen tuki loppu kautta varten, Kujanpää tiivistää.

Ottelu pelataan siis Bolt Areenalla Töölössä klo 16:00. Liput ennakkoon voit ostaa Ticketmasterista. Jos et pääse paikanpäälle, voit seurata ottelua suorana Ruutu+ palvelusta.

Pysäköinti

Helpoiten parkkeeraat matsiin saapuessa P-Töölön pysäköintihalliin, jonka sisäänkäynti sijaitsee osoitteessa Töölönkatu 23.   

P-Töölön hinnasto lauantaisin:  

00:00 – 08:00 1,00 € / alkava 60 min
08:00 – 16:00 2,00 € / alkava 30 min
16:00 – 24:00 1,00 € / alkava 60 min

Lisätietoa pysäköinnistä löydät täältä