Skip to main content

HIFK – KäPa
Miesten Ykkönen
Pe 4.8.2023 Klo 18:30
Bolt Arena (Urheilukatu 5)
Liput Ticketmasterista 

HIFK pelaa perjantaina jälleen kotona, kun vuorossa on kauden toinen mielenkiintoinen ja odotettu paikallisottelu, jossa hyvään vireeseen päässyt Röda isännöi sarjanousija KäPaa. Toukokuun lopulla pelatussa aiemmassa kohtaamisessa KäPa toimi kotijoukkueena Bolt Areenalla, mutta tällä kertaa on HIFK:n vuoro. Pisteet menivät viime kerralla Tähtirinnoille, ja nyt KäPalla on loistava mahdollisuus ryöstää pisteet takaisin. Käpyläläiset tarvitsevat pisteitä päästäkseen ylempään loppusarjaan, kun taas kolme sijaa edellä oleva HIFK on vain kuuden pisteen päässä kolmossijasta.

Vierailija KäPa taistelee kiivaasti viimeisistä paikoista ylempään loppusarjaan ja edellisessä kamppailussa se onnistuikin ottamaan vakuuttavan kotivoiton. JJK joutui poistumaan pääkaupungista tyhjin käsin, kun KäPa murjoi taululle lopulta 4–0 lukemat. Muuten joukkueen tulokset ovat ailahdelleet melko paljon, eikä KäPa ole onnistunut napsimaan pisteitä tasaisesti. Voitto perjantaina olisi elintärkeä, sillä se jahtaa Jaron, JäPS:n ja SalPan kanssa kuudennella sijalla sarjataulukossa olevaa HIFK:ta. Tähtirintojen edellisten voittojen turvin ero kuitenkin KäPaan on kaksitoista pistettä. KäPan sijoitus sarjataulukossa ennen perjantaita on yhdeksäs ja HIFK:n kuudes.  

HIFK juhli voittoa Järvenpäässä 29.7.2023. Kuvassa Aleksi Wahlman, Aapo Hyppönen, Matias Hänninen, Paulus Arajuuri, Topi Pasi ja Eetu Puro

HIFK juhli voittoa Järvenpäässä 29.7.2023. Kuvassa Aleksi Wahlman, Aapo Hyppönen, Matias Hänninen, Paulus Arajuuri, Topi Pasi ja Eetu Puro

HIFK on löytänyt uutta virtaa peliinsä edellisissä otteluissa. Rödalla on kolmen ottelun voittoputki ja maalintekoon on löydetty uusi vaihde. Kolmessa aiemmassa ottelussa se on viimeistellyt peräti yksitoista maalia. Joukkueen kovin maalitehtailija on ollut Antti Ulmanen. Hyökkääjä on noussut Ykkösen maalipörssin toiselle sijalle ja tehtyjä maaleja hänellä on kahdeksan. Pystyykö KäPa pysäyttämään tulikuumassa vireessä olevaa Ulmasta? 

HIFK:n puolustaja Topi Pasi jakoi fiiliksiään tulevasta paikalliskamppailusta.  

– Tosi hyvillä fiiliksillä kohti perjantaita, koska ollaan voittoputkessa ja sitä halutaan ehdottomasti jatkaa. Muutamia ikäviä loukkaantumisia ja pelikieltoja toki, mutta ne kuuluvat jalkapalloon ja meillä on onneksi tosi hyvä ja laaja rinki!

Pasi pitää KäPa:a nuorena ja taitavana joukkueena.  

– KäPa on täynnä todella hyviä pelaajia, joiden parhaat pelivuodet ovat vasta edessäpäin. Viihdyttävää futista pelaava joukkue saadaan vastaan perjantaina.  

Topi Pasi, HIFK – JJK, 21.7.2023

Pasi kehottaa jokaista saapumaan perjantaina Bolt Areenalle varmasti kuumaan paikallispeliin. 

– Olemme saaneet viime peleissä hyökkäämisemme kuntoon ja maaleja on tullut todella hyvään tahtiin. Aiomme jatkaa sitä ja pelata vauhdikkaan paikallisottelun Boltilla perjantaina, Pasi toteaa. 

Ottelu pelataan siis perjantaina Töölön Bolt Areenalla klo 18:30 alkaen. Liput ennakkoon voit ostaa Ticketmasterista.

Ottelua voit seurata myös suorana Ruutu+ palvelusta. 

Voittoa juhlittiin myös JJK:ta vastaan HIFK:n edellisessä kotiottelussa 21.7. Bolt Arenalla.

Helpoiten parkkeeraat matsiin saapuessa P-Töölön pysäköintihalliin, jonka sisäänkäynti sijaitsee osoitteessa Töölönkatu 23.   

P-Töölön hinnasto perjantaisin:  
maanantai – perjantai   

08:00 – 16:00 1,50 € / alkava 30 min  
16:00 – 21:00 2,00 € / alkava 30 min  
21:00 – 08:00 1,00 € / alkava 60 min

Lisätietoa pysäköinnistä löydät täältä