Skip to main content

Huomisessa HIFK – EIF ottelussa palkitaan Miesten Ykkösen heinäkuun kuukauden pelaajaksi äänestetty Antti Ulmanen. Ulmanen oli hurjassa vireessä heinäkuussa ja viiteen otteluun syntyi komeat seitsemän maalia. Kuukauden pelaaja palkinto luovutetaan Ulmaselle ennen huomista HIFK – EIF –ottelun alkua.

 

HIFK:n hyökkääjä avasi Palloliiton haastattelussa syitä erinomaiseen maalivireeseen.

– Yksi syy on varmasti se, että olimme heinäkuun alussa J. Karjalaisen keikalla, ja löysin sieltä sopivan rentouden. Lisäksi sain Robert Taylorilta yhdet vanhat nappikset, joilla on tullut maaleja. Olen myös saanut loistavaa tarjoilua joukkuekavereiltani – erityiskiitos Heimoselle. Olemme pelanneet edelliset kolme ottelua tosi hyvin, ja haluamme jatkaa samaan tahtiin, Ulmanen kertoo Palloliiton haastattelussa. 

 

Ulmasen koko haastattelun voit lukea täältä.  

Veikkauksen heinäkuun kuukurkistuksen ja Ulmasen kuukauden pelaaja julkistuksen voit lukea täältä.