Skip to main content

HIFK – JJK 

Miesten Ykkönen 

21.7.2023 Klo 18:30 

Bolt Arena (Urheilukatu 5) 

Liput otteluun Ticketmasterista 

Muutaman perättäisen vierasottelun jälkeen HIFK pelaa jälleen kotona, ja vastaan asettuu JJK Jyväskylästä. Edellisellä viikolla HIFK onnistui nappaamaan tärkeät kolme pistettä KPV:n vieraana ja nyt se lähtee hakemaan toista perättäistä voittoaan. Edellisen kerran näiden kahden joukkueen kohdatessa ottelu pelattiin Jyväskylässä hieman haastavalla pelialustalla ja tuolloin pisteet jaettiin maalittoman tasapelin jälkeen. Nähdäänkö perjantaina enemmän maalijuhlaa, kun joukkueet pääsee iskemään tällä kertaa Boltin tekonurmella? 

Perjantaina heinäkuisena kesäiltana HIFK pääsee iskemään jälleen kotona muutaman vierasottelun jälkeen. Vierasjoukkue JJK taistelee sarjan pohjilla tärkeistä pisteistä ja tulee varmasti otteluun hyvin latautuneena. Joukkueella on meneillään kolmen ottelun tappioputki ja täysi pistepotti Helsingistä laittaisi varmasti menon taas paremmille raiteille.

 

JJK kärsi kesäkuun ottelussa TPS:aa vastaan melko kovan takaiskun, kun joukkueen paras maalintekijä Robin Saastamoinen kärsi loukkaantumisen, eikä hän ole palannut kokoonpanoon kyseisen ottelun jälkeen.  

Edellinen kohtaaminen HIFK:n ja JJK:n välillä nähtiin toukokuun puolivälissä ja pisteet tasattiin, eikä maaleja ei nähty ainuttakaan. Iso tekijä otteluun oli hieman heikossa kunnossa ollut pelialusta, joka vaikutti huomattavasti otteluun. Perjantaisesta ottelusta voidaan senkin perusteella odottaa tapahtumarikkaampaa. 

HIFK:n keskikenttä Emil Pallas kommentoi edellistä voitettua ottelua ja tulevaa perjantaista vastustajaa. 

– Tottakai voitto on aina hyväksi joukkueelle, mutta pallollinen pelaaminen viime pelissä oli se mitä tarvitsimme. Joukkueena tiedämme meidän tasomme ja viime pelissä saimme sitä esille, mikä on tärkeintä. 

Pallas kommentoi paluuta pelaamaan takaisin kotikentälle.  

– On ollut suuri koti-ikävä ja mikään ei voita sitä tunnetta, kun saa astua kentälle Annie’s Song soiden.   

– Viime pelistä en voi sanoa, että jäi selkeä kuva JJK:sta, koska sillä kentällä ei voinut jalkapalloa hirveästi pelata. Olemme keskittyneet meidän omaan tekemiseen ja vahvuuksiin. Tulemme pelaamaan perjantaina HIFK:n näköistä jalkapalloa, Pallas lopettaa. 

Ottelu pelataan tutusti Töölön Bolt Areenalla perjantaina klo 18:30. Liput ennakkoon voit ostaa Ticketmasterista.

8-vuotiaat ja nuoremmat pääsevät HIFK:n otteluihin aina ilmaiseksi. Lasten lipun voi noutaa Bolt Arenan lipunmyyntipisteeltä stadionin pohjoispäädystä. Tervetuloa!

Helpoiten parkkeeraat matsiin saapuessa P-Töölön pysäköintihalliin, jonka sisäänkäynti sijaitsee osoitteessa Töölönkatu 23.   

P-Töölön hinnasto perjantaisin:  
maanantai – perjantai   

08:00 – 16:00 1,50 € / alkava 30 min  
16:00 – 21:00 2,00 € / alkava 30 min  
21:00 – 08:00 1,00 € / alkava 60 min   

Lisätietoa pysäköinnistä löydät täältä