Skip to main content

HIFK Fotboll Ab:n toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja Perttu Hillman siirtyy tehtävästään toiseen työhön HIFK-yhteisön ulkopuolelle. Hillmanin tehtävä päättyy heinäkuussa. Uusi toimitusjohtaja tai toimitusjohtajan sijainen nimitetään myöhemmin. HIFK Fotboll Ab:n hallituksen uutena puheenjohtaja toimii Antti Kaiponen.

Perttu Hillman aloitti HIFK:n toimitusjohtajana viime vuoden marraskuussa. Hän kommentoi aikaansa HIFK:ssa ja kiittää ihmisiä, joiden kanssa on saanut toimia.

– Siirryn siis muihin hommiin ja totean, että aika toimitusjohtajana oli perin antoisa ja tapahtumarikas. Hienon ja sitoutuneen porukan kanssa on ollut kiva touhuta. Saimme myös paljon muutosta aikaan ja prosessi jatkukoon nousujohteisesti kohti menestystä ja voittoja niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin.

– Edelleen haluaisin kiittää vielä kaikkia toimistossa, ottelutiimiä, maailman parhaita kannattajia (erityisesti Kingejä), hallitusta, omistajia, yhteistyökumppaneita ja muita sidosryhmiä. Matseissa tavataan edelleen!, Hillman päättää.

HIFK Fotboll kiittää Perttua HIFK-sydämellä tehdystä ja sitoutuneesta työstä sekä toivottaa menestystä uusiin tehtäviin!

Perttu Hillman

HIFK Fotboll Ab:n uusi puheenjohtaja Antti Kaiponen on digitaalisen markkinoinnin asiantuntijayritys Nostemedian perustaja ja toimitusjohtaja. Kaiposella on pitkä, yli kymmenvuotinen kokemus yrittäjänä. Hallituksessa keväästä saakka mukana ollut Kaiponen kertoo olevansa ennen kaikkea HIFK-lainen.

– Olen kannattanut Rödaa ja omistanut kausikortin toistakymmentä vuotta, ja tätä kautta haluan vaikuttaa positiivisesti asioihin. On hienoa olla HIFK:ssa ja tässä projektissa nyt tätäkin kautta ja lähempää mukana.