Skip to main content

Niin siinä kävi. HIFK ei hävinnyt yhtäkään ottelua koko toukokuun aikana. Edeltävän kerran Tähtirinnat ovat pelanneet sarjaotteluissa kuusi matsia putkeen tappiotta kaudella 2018. Sitä edeltävä kuuden ottelun tappioton putki löytyy vuodelta 2014. Cupin ottelut mukaan lukien HIFK on tällä hetkellä yhdeksän ottelun tappiottomassa putkessa.

SCHOOL’S OUT – SKOLESTA MATSIIN!

Sunnuntaina pelataan taas himassa, kun HIFK kohtaa FF Jaron Töölössä klo 18 alkavassa matsissa. HIFK tarjoaa kaikki koululaiset ja vanhemmat sunnuntain matsiin kympin lippupaketilla! Extra-skidit + 2 € / lapsi.

 

School’s Out -lippupaketit myydään vain ennakkoon Ticketmasterista linkin takaa, joka löytyy tämän artikkelin alareunasta. Muistathan valita vähintään kaksi lippua, jolloin yhteishintana näkyy 10 €. Tarjous koskee alle 16-vuotiaita ja heidän vanhempiaan.

PRE GAME -TAPAHTUMA

Ennen matsia klo 15 alkaen Nordiksen etupihalla järjestetään ilmainen Pre game -tapahtuma, jossa on muun muassa Subsoccer-turnaus. Parhaiten menestyneille jaossa matsilippuja heinäkuulle sekä muita tuotepalkintoja! Paikalla on myös edustusjoukkueen pelaajia noin klo 16:30 alkaen.

Lisäksi tapahtumassa on anniskelualue ja Traegerin grillipiste. Paikan päältä saa hankittua tuttuun tapaan HIFK:n fanituotteita ja uutta HELSINGFORS 1897 -mallistoa.

 

SCHOOL’S OUT 10 € -LIPPUPAKETIT: PAINA TÄSTÄ

 

HIFK ja Suomen Paralympiakomitea järjestävät Maailman arvokkain pelipaita -tapahtuman 18.8.2023 Lue uutinen

HIFK Fotboll Ab:lle uusi hallitus Lue uutinen