Skip to main content

HIFK ja digi- ja painotalo Trinket ovat solmineet kaksivuotisen yhteistyösopimuksen. Trinket on painotuotteisiin erikoistunut suomalainen ja erityisesti helsinkiläinen perheomistuksessa oleva yritys. Jatkossa Trinket toimii HIFK:n painotuotteiden partnerina.

Trinket ja HIFK tavoittelevat pitkäjänteistä yhteistyökumppanuutta ja fanien kokemuksen parantamista. Pitkäjänteinen tavoite on lisätä fanituotteiden saatavuutta ja moninaisuutta. Tuotteet ovat painettu Helsingissä lähellä HIFK:ta, tehden yhteistyöstä lokaalia ja vihreiden arvojen mukaista.

Trinket on Helsingissä toimiva, täyden palvelun digi- ja painotalo, ja sopii näin täydellisesti stadilaisen joukkueen tukijaksi. Trinketin ja HIFK:n arvoissa yhdistyvät hyvä tiimityö ja henki, sekä ymmärrys siitä, että hyvä tulos perustuu yhteistyöhön, jossa kaikki yhdistävät voimansa saaden aikaan jotain suurempaa. Trinketin avulla fanittaminen tulee olemaan vielä kokonaisvaltaisempi kokemus.

HIFK:n markkinointipäällikkö Teemu Hakkala on erittäin tyytyväinen alkavasta yhteistyöstä.

– On hienoa, että HIFK ja Trinket pääsevät aloittamaan yhteistyön. Kaikki yhteistyökumppanit ovat HIFK:lle tärkeitä, ja meistä on hienoa erityisesti se, että stadilainen firma on matkassamme mukana. Lisäksi pääsemme kehittämään Trinketin kanssa fanituotevalikoimaamme entistä laajemmaksi ja kattavammaksi. Trinketin arvot yhdistyvät HIFK:n toimintaan, ja uskonkin, että yhteistyöstä tulee antoisa, Hakkala kertoo.

Trinketin toimitusjohtaja Petri Heikola on ylpeä yhteistyöstä.

– Olemme ylpeitä, että pääsemme tekemään HIFK:n kanssa yhteistyötä ja toimimaan kumppanina erilaisten uusien ja vanhojen printtituotteiden osalta. Näin voimme myös osaltamme parantaa fanien kokemusta. Yhteistyön tekeminen paikallisesti stadissa on todella hieno juttu, Petri Heikola kertoo nyökkäillen.

Tervetuloa Röda-tiimiin, Trinket!