Skip to main content

Artikkelikuva: Luukas Salin

HIFK – FF Jaro 

Miesten Ykkönen
Su 4.6.2023 klo 18:00
Bolt Arena (Urheilukatu 5) 

Liput Ticketmasterista
School’s Out -lippupaketit (aikuinen + lapsi 10 €) painamalla tästä 

HIFK:n pelit Miesten Ykkösessä jatkuvat jälleen huomenna kotona, jossa vastaan tulee FF Jaro. Toukokuu oli Tähtirinnoille hyvinkin onnistunut, sillä se ei hävinnyt seitsemästä ottelusta yhtäkään. HIFK:lla on siten tällä hetkellä päällä yhdeksän ottelun tappioton putki ja viimeisin häviö löytyy 21. huhtikuuta. Jatkuuko Rödan lento ja meneekö kymppi rikki huomenna?

HIFK on onnistunut nappaamaan kaikista viimeisestä neljästä Töölössä pelatussa ottelusta täydet kolme pistettä. Aiemmin tällä viikolla HIFK pudotti Veikkausliigassa pelaavan FC Lahden tämän kotikentällä lukemin 1–0.

Vierasjoukkue FF Jaro puolestaan on tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla 10, eli kolmanneksi viimeisenä. Kipeästi pisteitä tarvitseva joukkue on onnistunut tällä kaudella ottamaan vain yhden voiton, jonka se sai viimeisenä olevasta KPV:sta. Joukkueen tähtenä on alkukaudella loistanut  englantilainen David Carty, joka on onnistunut viimeistelemään Ykkösessä neljä maalia, ja on tällä hetkellä maalipörssin jaetulla kolmannella sijalla.  

HIFK:n lento on viime aikoina ollut vakuuttavaa. Suomen Cupin kuudennen kierroksen paikka ja Miesten Ykkösen sarjataulukossa sija 4. Nihkeä kauden alku on tosissaan jätetty taakse ja joukkue on tehnyt nousujohteista tulosta kentällä.

Huomenna sunnuntaina HIFK tavoittelee neljättä perättäistä voittoa kotiotteluissa. Joukkueen avainpelaajiin kuuluva maalivahti Joona Tiaisen hieno nollapeliputki on parhaillaan viiden ottelun mittainen ja myös maalivahti Sam Jammeh onnistui tällä viikolla Lahdessa pitämään maalinsa puhtaana.

Antti Ulmanen, HIFK–KPV 8.5.2023

HIFK:n hyökkääjä Antti Ulmanen kommentoi tulevaa ottelua ja fiiliksiä joukkueen sisällä seuraavasti. 

– Hyvät fiilikset tulevasta pelistä, jengissä on hyvä meininki. Tulokset ovat olleet hyviä ja peli kehittyy koko ajan, mutta vielä on parannettavaa joukkueen pelaamisessa.  

Joukkue on pelannut tuloksellisesti erinomaisesti viime aikoina ja tunnelma pukuhuoneessakin on sen myötä erinomainen. 

– Erittäin hyvä tunnelma joukkueen sisällä, kopissa läppä lentää ja kilpailutilanne on hyvä, kaikki haluaa pelata ja porukka on täynnä nälkäisiä kundeja.

Ulmanen kärsi loukkaantumisen Suomen Cupin ottelussa EPS:aa vastaan ja hyökkääjä palasi takaisin kokoonpanoon tällä viikolla FC Lahtea vastaan.

– EPS pelissä tuli aivotärähdys, josta toivuin onneksi hyvin. Oli hienoa voittaa Lahti, kun kaikki kundit antoi kaikkensa ja jokainen pelasi hyvin. Joukkue sai siitä vielä enemmän itseluottamusta ja sillä saadaan varmasti hyviä tuloksia jatkossakin.   

Ulmanen teki joukkueensa ainoan maalin, mikä nousi Cupin jatkopaikan kannalta erittäin tärkeäksi.  

– Silmissä sumeni, kun tein maalin ja oli pakko juosta Kingien eteen juhlimaan, kommentoi Ulmanen voittomaaliaan. 

HIFK kohtaa FF Jaron sunnuntaina 4.6 klo 18:00 Töölön Bolt Areenalla. Liput otteluun Ticketmasterista. Ennen ottelua järjestetään Pre Game -tapahtuma Helsingin jäähallin etupihalla klo 15:00 alkaen. Tapahtumasta löydät lisää tietoa alapuolelta. 

SCHOOL’S OUT – AIKUINEN + LAPSI KYMPILLÄ MATSIIN

Ottelussa vietetään myös kesäloman starttia. HIFK tarjoaa kaikki koululaiset ja vanhemmat sunnuntain matsiin kympin lippupaketilla! Extra-skidit + 2 € / lapsi.

School’s Out -lippupaketit myydään vain ennakkoon Ticketmasterista linkin takaa, joka löytyy tämän artikkelin alareunasta. Muistathan valita vähintään kaksi lippua, jolloin yhteishintana näkyy 10 €. Tarjous koskee alle 16-vuotiaita ja heidän vanhempiaan.

School’s Out -lippupaketit (aikuinen + lapsi 10 €) painamalla tästä 

PRE GAME -TAPAHTUMA

Ennen matsia klo 15 alkaen Nordiksen etupihalla järjestetään ilmainen Pre game -tapahtuma, jossa on muun muassa Subsoccer-turnaus. Parhaiten menestyneille jaossa matsilippuja heinäkuulle sekä muita tuotepalkintoja! Paikalla on myös edustusjoukkueen pelaajia noin klo 16:30 alkaen.

Lisäksi tapahtumassa on anniskelualue ja Traegerin grillipiste. Paikan päältä saa hankittua tuttuun tapaan HIFK:n fanituotteita ja uutta HELSINGFORS 1897 -mallistoa.

Tervetuloa!

Helpoiten parkkeeraat matsiin saapuessa P-Töölön pysäköintihalliin, jonka sisäänkäynti sijaitsee osoitteessa Töölönkatu 23. 

P-Töölön hinnasto sunnuntaisin: 

sunnuntai
00:00 – 24:00  1,00 € / alkava 60 min
 

Lisätietoa pysäköinnistä löydät täältä