Skip to main content

HIFK ja REBEL ovat aloittaneet yhteistyön, jonka myötä REBEL tuo mallistoonsa upean HIFK-frisbeegolf putterin. Ostamalla kiekon tuet HIFK:n edustus- ja junioritoimintaa. 

REBEL World on saanut juurensa lifestyle kulttuureista ja katutaiteesta. Heidän valikoimaansa kuuluu padel- ja frisbeegolf-tuotteita sekä laajeneva vaatemallisto. REBELin missio on panostaa tuotteissa korkeaan laatuun, ulkonäköä unohtamatta.

Kotimainen REBEL x HIFK putteri on laadukas ja huippuluokan kiekko. Valkoinen versio putterista on nyt ostettavissa REBEL Worldin verkkokaupasta. Lisäksi pieni erä on saatavilla myös ottelutapahtumistamme.

REBEL x HIFK kiekon speksit: suoraan lentävä erittäin liidokas putteri. Monipuolinen huippuluokan kiekko, jolla onnistuu puttien lisäksi myös heitot. Materiaalina pitävä muovi, josta saat hyvän otteen kelillä kuin kelillä. Nopeus 3, liito 4, vakaus 0 ja feidi 1.

Ostamalla kiekon tuet samalla HIFK:n edustus- ja junioritoimintaa.

REBELin HIFK-kiekkovalikoima kasvaa kauden mittaan – pysy siis kuulolla!