Skip to main content
Otteluennakot

Mosawer Ahadi: ”Hyvä ottelu on varmasti tiedossa” – HIFK kohtaa maanantaina kotonaan JäPS:n

HIFK:lla on maanantaina edessään jo kauden viides Ykkösen kotiottelu, kun se saa vastaansa Järvenpään Palloseuran Bolt Arenalla klo 18.30 alkaen. Joukkueet ovat sarjataulukossa sopivasti peräkkäin: HIFK sijalla kuusi kahdeksan pisteen turvin ja JäPS sijalla seitsemän kaksi pistettä Rödaa jäljessä. 

Kolmatta kauttaan HIFK:ssa pelaava Mosawer Ahadi ennakoi tasaista ottelua jo talven Ykköscupista tuttua vastustajaa vastaan:

– Vastaan tulee joukkue, jossa on paljon juoksuvoimaa, taistelutahtoa ja maalintekovoimaa. He ovat mielestäni näyttäneet tätä sarjassakin: nopeita vastahyökkäyksiä, joista ovat tehneet maaleja. Hyvä ottelu on varmasti tiedossa, hän tuumaa.

Viime viikolla vierasjoukkue JäPS pelasi Suomen Cupissa Miesten Kakkosessa pelaavaa NuPS:aa vastaan ja voitti 1-1 päättyneen ottelun vasta rangaistuspotkukilpailussa. Ykkösessä JäPS on puolestaan aloittanut vaihtelevasti voitettuaan KPV:n ja EIF:n, mutta hävittyään SalPalle, TPS:lle ja MP:lle. Ottelut ovat kuitenkin olleet niukkanumeroisia, eikä murskavoittoja ole nähty. HIFK puolestaan kohtasi järvenpääläiset viimeksi Ykköscupissa helmikuussa, jolloin Röda vei Talin jalkapallohallissa pelatun kamppailun 2-0 Antti Ulmasen ja Mosawer Ahadin maaleilla.

 

Juniorit

Viime viikolla HIFK haki vieraissa yhden pisteen, kun se pelasi Jyväskylässä maalittoman tasapelin JJK:ta vastaan. Miesten Ykkösessä avauskierrosten alkukankeuden selättänyt HIFK on voittanut kaksi perättäistä kotiotteluaan, kun sekä TPS että KPV ovat saaneet lähteä kotimatkalle ilman sarjapisteitä. Jälkimmäistä vastaan voitto ratkesi ottelun viimeisellä kympillä Ahadin onnistuttua maalinteossa pilkulta. ”Mosku” nostaa voittomaalinsa esiin hyvänä vaihtoehtona, kun pyydämme häntä pohtimaan tähänastisen HIFK-uransa hienointa muistoa:

– Haluaisin melkein sanoa, että maalin tekeminen Klackenin päätyyn, mutta kyllä mä kuitenkin sanon, että se on derbyvoitto kaudelta 2021.

Mahdollisuus uusiin hyviin muistoihin avautuu jo maanantaina kotiyleisön edessä, kun HIFK tavoittelee kotiotteluidensa voittoputken venyttämistä kolmen ottelun mittaiseksi. Kannattaa ehdottomasti tulla paikan päälle Bolt Arenalle kannustamaan HIFK voittoon sekä nauttimaan sääennusteen tällä hetkellä lupailemasta lämpimästä kesäsäästä!

HIFK – JäPS maanantaina 22.5. klo 18.30 Bolt Arenalla – tervetuloa matsiin! Liput ennakkoon Ticketmasterista

Helpoiten parkkeeraat matsiin saapuessa P-Töölön pysäköintihalliin, jonka sisäänkäynti sijaitsee osoitteessa Töölönkatu 23.   

P-Töölön hinnasto maanantaisin:  
maanantai – perjantai   

08:00 – 16:00 1,50 € / alkava 30 min  
16:00 – 21:00 2,00 € / alkava 30 min  
21:00 – 08:00 1,00 € / alkava 60 min   

Lisätietoa pysäköinnistä löydät täältä