Skip to main content
Miesten edustusjoukkueOtteluennakot

KPV saapuu vieraaksi maanantaina

Otteluennakko 

Miesten Ykkönen  

HIFK – KPV 

8.5.2023 Klo 18:30 

Bolt Arena (Urheilukatu 5) 

Liput ennakkoon Ticketmasterista 

 

HIFK:n kausi jatkuu maanantaina kotikentällä. Tuolloin vastustajaksi saapuu KPV. HIFK katkaisi edellisessä ottelussa pitkän voitottoman putkensa kotiotteluissa. Jatkaako HIFK voittojen tiellä maanantaina, kun vastaan tulee kauden 2018 Ykkösen päävastustaja? Ennakosta löydät myös ansiokkaasti HIFK:n keskikentällä esiintyneen Emil Pallaksen kommentit.

HIFK otti edellisessä ottelussa valtavan ison voiton, kun se kukisti TPS:n. Samalla katkesi 599 päivän putki ilman voittoa kotiotteluissa. Ottelun jälkeen joukkueesta ja faneista huomasi, että voitto merkitsi todella paljon. Alkukausi on ollut Tähtirinnoille heikompi, mitä ennen kauden alkua uskottiin. Maanantaina joukkue lähtee tavoittelemaan toista peräkkäistä voittoaan.

Vierasjoukkue KPV ei myöskään ole kauden alkaessa säväyttänyt. Joukkue majailee sarjataulukon hännillä ainoastaan kahdella tasapelipisteellä. Joukkueen kaksi ensimmäistä peliä päättyi maalittomaan tasapeliin JJK Jyväskylää ja TPS:saa vastaan. Viime lauantaina se kärsi 1-0 tappion MP:lle, joten voiton nälkäinen joukkue aivan varmasti saapuu maanantaina Bolt Areenalla.

Joukkueiden edelliset kohtaamiset ovat Veikkausliigassa kaudella 2019. Tuolloin HIFK voitti kolmesta keskinäisestä ottelusta kaksi ja yksi päättyi tasan. Molempien joukkueiden kokoonpanot ovat luonnollisesti muuttuneet vuosien saatossa tuosta kaudesta, mutta pelaajia löytyy, jotka pelasivat kyseisissä otteluissa. KPV:n kapteeni Sebastian Mannström oli mukana 2019, ja pelaa edelleen joukkueensa keskikentällä. HIFK:n puolelta joukkueessa pelasivat Matias Hänninen, Sakari Tukiainen, Nikolas Saira ja Erikson Carlos, joista viimeisin iski kyseisellä kaudella kaiken kaikkiaan kolme maalia KPV:n verkkoon. Kausi päättyi nousuun Ykkösestä Veikkausliigaan.

HIFK – TPS 3.5.2023, Emil Pallas

 HIFK:n Emil Pallas kommentoi tulevaa KPV ottelua seuraavasti. 

– Maanantain matsiin lähetään hyvillä fiiliksillä. Viime pelistä saatiin kolme pistettä, jotka olivat joukkueelle tärkeät. Hyvä tunne tulee, kun kova työ palkitaan. Todellakin ansaittiin ne pisteet. 

Joukkue on pelannut nopeaan tahtiin alkukauden otteluita ja nyt maanantain otteluun tulee muutama lepopäivä väliin. 

– Levon kannalta on hyvä, että saadaan pari päivää lisää ennen seuraavaa matsia. Ehdimme enemmän jutella viime matsista ja valmistautua paremmin seuraavaan. 

Helpolla ei pisteitä tule maanantainakaan, joten Pallas painottaakin, että paljon samoja hyviä asioita pitää saada kentälle, joita edellisessäkin matsissa oli.

– Meillä on tapa, miten haluamme pelata jalkapalloa ja uskon, että se vahvistuu joka pelissä. On tärkeää, että pidämme saman mentaliteetin ja nälän, kuin oli TPS pelissä. Siten voidaan kehittyä ja mahdollistaa voittoja tulevissakin peleissä.

– Kaikki painoivat hommia viime pelissä ja se näkyi tuloksessa. Jos olemme yhtenäinen joukkue, niin olemme vahvoilla myös maanantaina, Pallas toteaa.   

Ylihuominen ottelu pelataan tuttuun tapaan Bolt Areenalla klo 18:30. Liput ennakkoon voit ostaa Ticketmasterista. 

Helpoiten parkkeeraat matsiin saapuessa P-Töölön pysäköintihalliin, jonka sisäänkäynti sijaitsee osoitteessa Töölönkatu 23.   

P-Töölön hinnasto maanantaisin:   

maanantai – perjantai   

08:00 – 16:00 1,50 € / alkava 30 min   

16:00 – 21:00 2,00 € / alkava 30 min   

21:00 – 08:00 1,00 € / alkava 60 min   

Lisätietoa pysäköinnistä löydät täältä