Skip to main content

Tiistaina arvottiin Miesten Suomen Cupin viidennen kierroksen otteluparit. HIFK sai vastustajakseen Veikkausliigassa pelaavan FC Lahden, jota vastaan se pelaa Lahdessa ensi tiistaina. FC Lahti nostettiin arvonnassa ensimmäisenä ja on sen takia kotijoukkue ottelussa.

Tiistaina klo 13 VeikkausTV:n suorassa lähetyksessä arvottiin jälleen Suomen Cupissa jatkoon päässeille tulevan kierroksen vastustajat. HIFK:n vastustajaksi arvottiin tällä kertaa Veikkausliigassa pelaava FC Lahti. Ottelu pelataan Lahden Stadionilla tiistaina 30.5 Klo 18:30.

FC Lahti selvitti tiensä viidennelle kierrokselle voittamalla jyväskyläläisen Miesten Nelosessa pelaavan Kypärämäen Rangersin niukasti 1–0 vieraissa. Sitä ennen Lahti voitti Miesten Kakkosessa pelaavan JIPPO:n numeroin 2–1 Joensuussa. Veikkausliigassa joukkue on tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla 8 voitettuaan yhden ottelun ja pelaamalla kolme tasapeliä.

HIFK:lla on myös takana kaksi vierasottelua Suomen Cupissa. Ensin se haki rangaistuspotkukilpailuun venyneestä ottelusta voiton PK-35:n vieraana. Viime viikolla puolestaan HIFK oli EPS:n kotikentällä vahvempi lukemin 4–1.