Skip to main content

Torstaina suoritettiin Suomen Cupin neljännen kierroksen arvonta, ja HIFK:n vastustajaksi arvottiin Miesten Kakkosta pelaava Espoon Palloseura, eli EPS.

Tänään torstaina Veikkaus TV:n suorassa lähetyksessä arvottiin HIFK:n seuraava Suomen Cup vastustaja. Ykkösen seurat liittyivät cupiin mukaan viime kierroksella. Nyt arvonnassa oli mukana myös kaksi Veikkausliiga-joukkuetta.

HIFK sai vastustajakseen Miesten Kakkosessa pelaavan ja 50-vuotis juhlakauttaan viettävän Espoon Palloseuran. EPS voitti Suomen Cupin kolmannella kierroksella Miesten Kolmosessa pelaavan Töölön Taiston selvin lukemin 1-7, vaikkakin lähtivät toiselle puoliajalle 1-1 tasalukemista. Kakkosen B-lohkossa EPS aloitti kautensa puolestaan niukalla 3-4 häviöllä Ilves-Kissoja vastaan.

Viime kaudella EPS taisteli itsensä viidennelle kierrokselle asti Suomen Cupissa, mutta matka päättyi Veikkausliigassa pelaavaa IFK Mariehamnia vastaan lukemin 3-0.

Ottelu pelataan EPS:n kotikentällä 17.5.-21.5. välisenä ajankohtana. Ottelun tarkka päivämäärä ja kellonaika ilmoitetaan heti tiedon varmistuttua. Liput tulevat myyntiin kotijoukkueen kautta.