Skip to main content

HIFK Fotboll Ab:n varsinainen yhtiökokous pidettiin torstaina 11. toukokuuta Helsingissä. Yhtiökokouksessa valittiin uusi hallitus, jonka jäseniä ovat Jaakko Uotila, Otto Palojärvi, Antti Kaiponen ja Perttu Hillman. 

Hallituksen jäsenet tulevat oman osaamisensa puitteissa myös osallistumaan aktiivisemmin yhtiön toimintaan. Uotila tukee yhtiön taloushallintoa ja rahoitusta, Kaiponen myyntiä ja Palojärvi viestintää. Hillman valittiin hallituksen puheenjohtajaksi ja jatkaa edelleen myös HIFK Fotboll Ab:n toimitusjohtajana.

Toimiston puolella myynti- ja markkinointijohtajan tehtävää loppuvuodesta 2022 alkaen hoitaneen Marko Lahikaisen toimenkuva on lisäksi muuttunut. Hän siirtyi entisestä tehtävästään yhtiön operatiiviseksi johtajaksi toukokuussa. Teemu Hakkala puolestaan ottaa vastuulleen markkinointipäällikön tehtävän sekä jatkaa sen lisäksi tehtävässään tapahtumapäällikkönä.