Skip to main content

HIFK ja huomenna Vallilaan avautuva jalkapallovalmennuskeskus Fuse Training Center ovat aloittaneet yhteistyön. Fusessa yhdistyvät kaikki tarvittavat harjoittelumahdollisuudet tavoitteellisesti harjoitteleville yksilöille, ryhmille sekä pienryhmille. Yhteistyön myötä Fusen logo tulee näkymään myös HIFK:n puolustajan Abiola Bamijokon pelipaidassa. 

Fuse viettää avajaisviikonloppuaan lauantaista sunnuntaihin 6-7.5., jolloin kaikki halukkaat pääsevät testaamaan Fusen harjoitteita ja palveluita. Huomenna lauantaina mukana on myös HIFK:n pelaajia klo 13-15. Testitreenit avajaisissa ovat molempina päivinä klo 10-18.00, ja ovat kestoltaan puoli tuntia. Ajan pääset varaamaan tästä. Fusen osoite on Elimäenkatu 20 b,  3. kerros (käynti sisäpihalta porttikongeista ja sen jälkeen oikealle ramppia ylös).

Fusen markkinointivastaava Isabella Vanhanen on iloinen alkavasta yhteistyöstä.

— Meille HIFK valikoitui yhteistyökumppaniksi siksi, että se on perinteikäs seura ja yksi Suomen vanhimpia. FUSE on start-up yritys ja koimme, että meillä on HIFK:in kanssa sama tavoite — kasvaa ja kehittää suomalaista jalkapalloa parempaan suuntaan. Tässä tavoitteessa voimme tukea toisiamme, Vanhanen kertoo.

Myös HIFK:n urheilujohtaja Teemu Kankkunen on tyytyväinen yhteistyöstä.

– FUSE:lla on mielenkiintoinen konsepti taito- ja yksilövalmennukseen, joka todistettavasti tuo myös tuloksia. Tästä on konkreettista näyttöä Islannista ja kansainväliseltä tasolta. Oikeat liikeradat ja toistojen määrä tuovat väkisinkin taitoa ja suoritusvarmuutta, mikä siirtyy suoraan kentälle.

– FUSE Training Center tarjoaa jokaiselle huipulle tähtäävälle pelaajalle erinomaisen lisäharjoittelumahdollisuuden.
Suomesta ei löydy vastaavanlaista systemaattisen ja organisoidun taito- ja yksilövalmennuksen mahdollisuutta, fasiliteeteista puhumattakaan.

– Haluamme olla mukana Suomessa täysin uudentyyppisen konseptin esiin tuomisessa ja sitä kautta kehittämässä kotimaista jalkapalloilua, Kankkunen kertoo.

Fusen kummipelaaja Abiola Bamijoko kävi muiden HIFK:n pelaajien kanssa kokeilemassa treenikeskusta.

– Tosi hyvät fiilikset jäi ja tuntui mukavalta treenata Fusella. Treenikeskuksessa oli magee ympäristö, enkä malta odottaa päästä treenaamaan siellä lisää.

– Fusen treenit tekevät hyvää kehitykseni kannalta ja toimivat varmasti erinomaisesti joukkuetreenien lisänä, Bamijoko kertoo.

FYSIIKKATREENIT
Fyysinen harjoittelu auttaa nuoria jalkapalloilijoita kehittämään voimaa, kestävyyttä, nopeutta ja ketteryyttä. Nämä fyysiset ominaisuudet ovat välttämättömiä hyvän suorituskyvyn kannalta kentällä ja loukkaantumisriskin vähentämiseksi.

TAITO JA TEKNIIKKA
Fusella käytössä olevan tekniikka- ja taitovalmennus metodin ovat luoneet ja patentoineet Islantilaiset Þór Hinriksson ja Jón Karlsson vuonna 2014. Harjoittelumetodi keskittyy jalkapallon peruselementteihin, kuten syöttämiseen, pallon haltuunottoon ja ensimmäiseen kosketukseen. Harjoitteiden kautta pelaaja voi kehittää syöttötaitoja, tekniikkaa sekä parantaa peliasentoaan. Nämä kaikki auttavat pelitaitojen kehittymisessä. Harjoitteet ovat tarkkaan suunniteltuja eritasoisille pelaajille. Harjoituksia on niin aloittelijoille, edistyneemmille kuin myös ammattilaisille aina maajoukkuetason pelaajiin asti.

MENTAALIVALMENNUS
Mentaalivalmennus on urheilijan henkisen valmennuksen prosessi, jonka avulla pyritään kehittämään urheilijan henkisiä valmiuksia ja taitoja. Se keskittyy urheilijan mielen ja tunteiden hallinnan, ajattelun, tavoitteiden asettamisen, motivaation ja itseluottamuksen kehittämiseen.

Fusessa on myös mahdollisuus viettää aikaa myös treenien jälkeen.

Fusen Instagram

Fusen verkkosivut

Tervetuloa Röda-tiimiin, Fuse Training Center!