Skip to main content

Pysäköinti
Helpoiten parkkeeraat matsiin saapuessa P-Töölön pysäköintihalliin, jonka sisäänkäynti sijaitsee osoitteessa Töölönkatu 23. Lisätietoa pysäköinnistä löydät täältä .

P-Töölön hinnasto matsin aikana:
maanantai – perjantai
16:00 – 21:00 2,00 € / alkava 30 min
21:00 – 08:00 1,00 € / alkava 60 min

Jätä kielletyt tavarat kotiin
Stadionille ei saa tuoda esim. omia juomia, juomapulloja tai sateenvarjoja, joten jätä nämä kotiin. Jalkapallo-ottelussa tai ottelupaikan välittömässä läheisyydessä ei saa pitää hallussa eikä niihin saa tuoda mm. ilotulitteita, soihtuja tai savuja. Suosittelemme, että luette yleiset sopimusehdot otteluun saapuville ennen matsiin saapumista. Nämä ehdot löydät täältä.

Vältä parhaasi mukaan reppujen ja laukkujen tuomista otteluun. Reppujen ja laukkujen tarkistaminen ruuhkauttaa turvatarkastusta ja tällä vältetään suuret jonot sisääntulossa.

Kioskipalvelut
Kioskipalvelut ovat auki. Anniskelukatsomoina kaudella 2023 toimivat Pääkatsomon lohkot 103 ja 104. Nämä alueet ovat siten myös K-18 anniskelualuetta.

Uusi HELSINGFORS 1897 -mallisto myynnissä fanimyyntipisteellä
Fanituotteita myydään HIFK:n kotiotteluissa. Myyntipisteen löydät Urheilukadulta stadionin ulkopuolelta, joten muista ostaa fanituotteesi ennen sisäänkäyntiä, mikäli paikkasi ovat Pääkatsomossa. Ottelun ajaksi fanimyyntipiste siirretään Klackeniin, eli pohjoispäätyyn.

Lipunmyynti
Lipunmyyntipiste sijaitsee stadionin pohjoispäädyssä ja avautuu tunti ennen ottelua. Huomaathan kuitenkin, että liput otteluun saa edullisemmin etukäteen ostettuna Ticketmasterin sivuilta.

Sisäänpääsyportit
Olemme avanneet kaksi uutta sisäänpääsyporttia stadionille. Pohjoispäädyn vieressä, stadionin kulmassa sijaitsevat portit 10 ja 11 ovat käytettävissä. Portista 10 on kulku Klackeniin ja portista 11 Pääkatsomoon. Lisäksi Klackenin (stadionin kulmassa) ja Pääkatsomon (stadionin keskellä) aiemmin toiminnassa olleet portit ovat auki normaaliin tapaan.

Tapahtumaoppaat ovat käytettävissä
HIFK:n tapahtumaoppaat kulkevat stadionin lähialueella ja stadionilla, joten jos sinulla on jotain kysyttävää, voit kääntyä heidän puoleen. Tapahtumaoppailla on punaiset liivit, jotka tunnistat info-merkistä.

Tule kannustamaan kotiotteluihin Tähtirinnat voittoon! Tiedot kotiotteluiden ajankohdista löydät otteluohjelmasta sekä HIFK:n somesta.