Skip to main content

KTP ja HIFK ovat päässeet sopuun hyökkääjä Aapo Hyppösen lainasopimuksesta. Kotkalainen 18-vuotias hyökkääjä on ollut mukana jo jonkin aikaa HIFK:n treeneissä sekä harjoitusotteluissa. 11. maaliskuuta pelatussa harjoitusottelussa Hyppönen teki HIFK:n kolmesta maalista kaksi Rödan voittaessa Ykkösessä pelaavan EIF:n 3-0.

– Mietimme vaihtoehtoja, jotka olisivat sopivia kehitykseni kannalta. HIFK:ssa on hyvä projekti käynnissä, ja siksi halusin tänne, Hyppönen kertoo.

– Joukkueessa on ollut hyvä ja kilpailullinen ilmapiiri. Kaikki vetävät treeneissä täysillä. Henkisesti joukkue on todella yhtenäinen. Kaikki tulevat toimeen ja kaikkien kanssa voi puhua mistä vaan. Olen tykännyt olla mukana HIFK:ssa ja on siistiä pelata täällä.

– Itse tuon HIFK:hon taistelevan asenteen, töitä ja toivottavasti palloja maaliin. Oma tavoitteeni tälle kaudelle on kehittää itseäni pelaajana niin, että olen valmis pelaamaan miesten pelejä fyysisesti ja teknisesti. Lisäksi tavoite on kehittää hyökkäyspelaamista ja pallollisia taitojani.

– Haluan auttaa joukkuetta pääsemään meidän yhteisesti asettamiimme tavoitteisiin, jotka ovat menestyminen jokaisessa ottelussa ja Ykkösessä kaudella 2023, Hyppönen päättää.

Hyppösen sopimus KTP:n kanssa jatkuu aina kauteen 2024 saakka ja lisäksi sopimuksessa on molemminpuoleinen optiovuosi kaudesta 2025.

Tervetuloa Rödaan, Aapo!