Skip to main content

Alkukauden aikana muutamalla HIFK:n pelaajalla on ollut loukkaantumisia. Pyrimme tiedottamaan loukkaantumistilanteista kauden aikana. Haluamme muistuttaa kannattajiamme, että pelaajien loukkaantumistiedot ovat heidän omia terveystietojaan ja seura kommentoi niitä ainoastaan pelaajan suostumuksella.

Viime lauantaina pelatussa ottelussa HIFK – SJK Akatemia Nikolas Saira sai ensimmäisellä puoliajalla iskun päähänsä. Saira sai tapahtuneesta aivotärähdyksen sekä murtuman nenäänsä ja hampaisiin. Hän palaa joukkueen vahvuuteen voinnin mukaan leikkausoperaation jälkeen.

Erikson Carlos loukkaantui joukkueen harjoituksissa pari viikkoa sitten. Kuntoutuminen alaraajavammasta on edistynyt hyvin ilman takapakkeja. Arvioitu paluu kentille on lähiaikoina.

Tsemppiä kuntoutumiseen Saira ja Tiqi!

Artikkelin kuvat: Kalevi Hämäläinen