Skip to main content

HIFK ja InfoCare ovat tehneet yhteistyösopimuksen tulevasta kaudesta. InfoCare on Pohjoismaiden johtava innovatiivisten tietotekniikkaratkaisuiden palveluntarjoaja. Yhteistyön myötä yrityksen logo tulee näkymään HIFK:n pelipaidassa. 

– InfoCare on tukemassa monenlaista urheilu- ja kulttuuritoimintaa. Nyt lähdimme mukaan HIFK:n miesten jalkapalloon. Tarkoituksena on olla mukana nostamassa HIFK takaisin Veikkausliigaan.

– HIFK:n brändi on vahva ja joukkueella on tunnetta. Näitä samoja elementtejä löytyy meiltä InfoCarelta ja siksi yhteistyömme on luonnollista, InfoCaren toimitusjohtaja Pete Brusi kommentoi.

 

InfoCare tarjoaa teknologiapalveluita yritysasiakkaille ja heidän tukipalvelunsa ovat saatavilla vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä niin etäpalveluina kuin lähelläkin. Yritys toimii Suomen lisäksi Norjassa, Tanskassa ja Ruotsissa. Palveluihin kuuluu laaja valikoima perinteisiä IT-palveluita sekä uuden teknologian ratkaisuja. InfoCaren motto on ”We make technology work!”.

– Olemme iloisia saadessamme InfoCaren yhteistyökumppaniksemme. Rakennamme yhdessä loistavaa tulevaisuutta, kertoo HIFK:n toimitusjohtaja Perttu Hillman.

Tervetuloa Röda-tiimiin, InfoCare!