Skip to main content

HIFK ja P-Töölö (Töölönkadun Pysäköintilaitos Oy) ovat tehneet yhteistyösopimuksen tulevasta kaudesta. P-Töölön sisäänkäynti on osoitteessa Töölönkatu 23, joka on erinomaisessa paikassa Bolt Arenalle matsiin saapuville autoileville katsojille eikä aikaa kulu parkkipaikan etsimiseen. 

– Näemme yhteistyösopimuksen olevan molempia osapuolia hyödyttävä kokonaisuus. Pysäköintihallin näkyvyys kasvaa ja Bolt Arenalle HIFK:n peleihin saapuvien pysäköintipaikan etsintä helpottuu, toteaa Töölönkadun Pysäköintilaitos Oy:n toimitusjohtaja Teemu Nikander.

P-Töölön 810 paikkaa sisältävä pysäköintihalli on ympäristöystävällinen. Hallin puhdistuslaitteet puhdistavat sekä hallissa käytettävän että sieltä poistettavan ilman ennen ulospäästämistä. Hallissa on mahdollisuus lyhytaikaisen pysäköinnin lisäksi myös pidempiin sopimuspaikkoihin esimerkiksi alueen yritysten ja asukkaiden käyttöön.

– Olen todella tyytyväinen nyt solmitusta yhteistyöstä, joka helpottaa katsojiemme pysäköintiä peleihin tullessa. Lisäksi hallin sijainti lähellä toimistoamme helpottaa myös meillä vierailevia, toteaa HIFK:n myynti- ja markkinointijohtaja Marko Lahikainen.

Tervetuloa Rödaan, P-Töölö!