Skip to main content

HIFK ja Exclusive Logistics Finland Oy ovat solmineet merkittävän yhteistyösopimuksen. Sopimuksen myötä Exclusive Logistics Finland Oy (”ELF”) on yksi HIFK:n pääyhteistyökumppaneista seuraavat kolme vuotta.

Exclusive Logistics Finland Oy on täyden palvelun logistiikkatalo, josta löytyy kattava kalusto jokaiseen kuljetustehtävään. Yrityksen käytössä oleva kalusto on modernia. Exclusive Logistics huomioi myös ympäristön uudistamalla kalustokantaansa jatkuvasti, tehden yhteistyötä valmistajien kanssa uusien ympäristöystävällisempien kuljetusmuotojen kehittämisessä.

HIFK:n myynti- ja markkinointijohtaja Marko Lahikainen on erittäin tyytyväinen kolmevuotisesta sopimuksesta uuden yhteistyökumppanin kanssa.

– Saimme Exclusive Logistics Finland Oy:stä todella merkittävän kumppanin ja monivuotisena sopimuksena se tuo tuleville kausille erinomaista pohjaa yhdessä muiden pidempien sopimustemme kanssa. Toiminnan pitkäjänteisen suunnittelun pohjaksi on tärkeää saada pidempiaikaisia kumppanuuksia.

– Exclusive Logistics Finland Oy:n kanssa tulemme tekemään monimuotoista yhteistyötä ja luomme kumppanin kanssa yhdessä uusia malleja tuoda kumppania esille niin ottelutapahtumissa kuin otteluiden ulkopuolellakin, Lahikainen kertoo.

Urmas Arak (ELF), Perttu Hillman (HIFK), Paulus Arajuuri (HIFK), Marko Lahikainen (HIFK) sekä Roni Penttilä (ELF).

Urmas Arak (ELF), Perttu Hillman (HIFK), Paulus Arajuuri (HIFK), Marko Lahikainen (HIFK) sekä Roni Penttilä (ELF).

Myös Exclusive Logistics Finland Oy:n toimitusjohtaja Roni Penttilä on erittäin iloinen sopimuksesta HIFK:n kanssa.

– Olemme olleet myös aikaisempina vuosina mukana tukemassa HIFK:n toimintaa. On hienoa päästä seuraamaan aitiopaikalta jo lapsuudesta asti seuraamaani ja fanittamaani HIFK:ta sekä näkyvästi osaksi sen vahvaa brändiä.

– Jalkapallossa tarvitaan pelisilmää ja myös ELF jakaa saman arvon omalla kentällään. HIFK dynaamisena ja nousevana (Stadin) tähtenä jakaa samat tavoitteet ELF:n kanssa, jotka ovat dynaamisuus, jatkuvan kasvun tavoittelu sekä energisyys. Yhteistyö HIFK:n kanssa tuo juuri oikeanlaista näkyvyyttä molemmille.

– ELF:n johdolla on urheilutaustaa ja mitä suosikki joukkueeseen tulee, niin ”Stadi on aina ollut punainen”, Penttilä kommentoi.

Tervetuloa Röda-tiimiin Exclusive Logistics Finland Oy!

Voit tutustua uuden yhteistyökumppanimme palveluihin tästä 

Lisäksi kannattaa tsekata Exclusiven Store To Home – palvelu.