Skip to main content

HIFK on tehnyt sopimuksen Sami Rissasen kanssa. Nuori maalivahti siirtyy HIFK:hon KuPS:sta, jonka junioriputken hän on läpikäynyt, ja jossa hän on pelannut koko uransa ajan. 19-vuotias Rissanen on treenannut KuPS:n edustusjoukkueen mukana yli kahden vuoden ajan, mutta ei päässyt pelaamaan virallisia otteluita kuopiolaisjoukkueessa. Rissanen on voittanut myös kaksi A-ikäisten Suomen mestaruutta. 

– Kun mietin, mikä olisi oikea steppi uralla tällä hetkellä, tiesin sen olevan Miesten Ykkösessä. Kun katsoin sarjan joukkueita, oli HIFK niistä ehdottomasti paras vaihtoehto. Olen onnekas, että pääsen edustamaan HIFK:n kaltaista seuraa.

– Tulevalta kaudelta odotan tällä hetkellä eniten sitä, että pääsee tietysti pelaamaan fanien edessä, Rissanen kertoo hymyssä suin.

Rissanen on ollut mukana joukkueen harjoituksissa kolme viikkoa. Hyvät näytöt treeneissä toivat sopimuksen HIFK:n kanssa.

– Joukkueessa on paljon nuoria pelaajia, ja olen päässyt hyvin porukkaan sisään. Nuoruutta tasapainottaa sopivasti joukkueen kokeneemmat ja vanhemmat pelaajat. On tuntunut tosi hyvältä tähän mennessä.

– Treeneissä on sellainen meininki, että yritämme kaikki vähän jeesata toisiamme ja tehdä toisistamme parempia. Itse tuon joukkueeseen pelaajana nuoruutta ja nälkäisyyttä. Kentän ulkopuolella yritän kuunnella ja auttaa muita, hän kertoo.

– Faneille haluan lähettää sellaisia terveisiä, että rokatkaa te katsomossa niin me rokataan kentällä!

Tervetuloa Rödaan, Sami!