Skip to main content

HIFK lähtee Ykköscupin lohkovaiheen viimeiseen otteluunsa tilillään neljä pistettä, kun se kohtaa JäPS:n huomenna kotonaan. Viime kaudella Miesten Ykkösessä pelannut JäPS on aloittanut kautensa varsin lupaavasti, kun se johtaa lohkoa kuudella pisteellä voitettuaan molemmat pelit sekä Gnistania että MP:ta vastaan. Yhteensä JäPS on tehnyt kahdessa ottelussa peräti kahdeksan maalia.

Odotettavissa on tasainen ottelu, jossa on jaossa myös lohkon voittajan titteli. Voittaessaan lohkon HIFK saisi myös kotiottelun Ykköscupin seuraavalla jatkokierroksella. Jos Röda voittaa ottelun, on sillä tilillään seitsemän pistettä ja tällöin nyt lohkoa johtavat järvenpääläiset jäisivät toiseksi. JäPS:lle puolestaan lohkovoittoon riittää tasapelikin.

– Huomenna kohtaamme todennäköisesti nyt alkuvuoden kovimman haasteen. Kyseessä on mielenkiintoinen ja hyvin valmennettu joukkue, päävalmentaja Sami Okkonen kuvailee.

– Vastustajan yläakselin pelaajien liikenopeus on kautta linjan kovalla tasolla ja he tulevat varmasti tarjoamaan ison haasteen meille Talissa perjantai-iltana. JäPS on ollut raikkaalla jalalla liikenteessä aiemmissa otteluissaan ja samaa sopii odottaa huomennakin.

– Harjoituksissa olemme keskittyneet oman pelitavan kehittämiseen ja uskon, että näemme taas hieman aiempaa valmiimman HIFK:n kentällä. Mukava päästä taas kotiyleisön eteen pelaamaan muutaman viikon tauon jälkeen, Okkonen kertoo.

Eetu Puro

HIFK:ssa viime kaudellakin pelannut keskikenttäpelaaja Eetu Puro uskoo ottelusta tapahtumarikasta.

– Hyvällä fiiliksellä mennään peliin näin parin viikon tauon jälkeen! Treeneissä ollaan vedetty kovaa tämä viikko, niin kuin aikaisemmatkin viikot, ja käyty yhä vielä tarkemmin omaa pelaamista läpi.

– Vastustaja on vauhdikas joukkue ja uskon, että huomenna tulee tiukka sekä tapahtumarikarikas matsi. Siellä on tuttuja pelaajia vastassa, joten siksikin on kiva päästä vääntämään, Puro kertoo.

Liput Ticketmasterista