Skip to main content

HIFK ja Skigarage ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Skigarage on alansa johtava laskettelun erikoisliike. Espoon Mankkaan kivijalkamyymälässä palvelee tiimi rautaisia ammattilaisia ja suksien sekä monojen valikoima on omaa luokkaansa Suomessa. 15-vuotisen historiansa aikana Skigarage on noussut alansa johtavaksi laskettelun asiantuntijaliikkeksi. Skigarage on myös tunnettu verkkokaupastaan sekä ammattitaitoisesta suksihuollosta.

HIFK:n urheilujohtaja Teemu Kankkunen on erittäin tyytyväinen yhteistyösopimuksen syntyyn.

”Urheiluseurat eivät pyöri ilman yhteistyökumppaneiden tukea. HIFK puolestaan tarjoaa yrityksille kumppanuuksia ja siten mahdollisuuksia tehostaa liiketoimintaa. HIFK on Suomen suurin ja tunnetuin urheilubrändi.”

”Kun rakennetaan tai halutaan saavuttaa jotain, on oltava päämäärä, visio ja tahtoa. Oli sitten kyse urheilusta tai yrittäjyydestä. Jani Rasinkankaan kanssa on ollut hienoa keskustella projektistamme, eli uudesta IFK:sta ja sen tulevaisuuden mahdollisuuksista, sekä uusista yhteistyön myötä syntyvistä ideoista.”

Skigaragen omistaja Jani Rasinkangas ymmärtää yrittäjänä HIFK:n kehitysvaiheen vaatimukset, mutta myös ne mahdollisuudet, jotka HIFK:n brändin ja yhteistyön puitteissa on mahdollista rakentaa.

Rasinkangas on henkeen ja vereen jalkapalloihminen ja hän onkin tuttu näky HIFK Fotbollin otteluissa.

“Ollaan Teman kanssa tunnettu jo pienestä pitäen ja hyvähenkisiä vääntöjä on ollut sekä futiskentillä että koulunpenkillä. Kun Tema otti yhteyttä mahdollisen yhteistyön tiimoilta, en epäröinyt hetkeäkään. HIFK on aina ollut lähellä sydäntä ja halusimme heti lähteä mukaan tähän uuteen tulemiseen.”

”Toivon myös että IFK-yhteisöstä löytyisi lisää saman henkisiä yrityksiä mukaan talkoisiin. HIFK:n paikka ei ole Ykkösessä, vaan kotimainen jalkapallo tarvitsee IFK:n kaltaisen brändin ylimmälle sarjatasolle. #EnGångAlltid.”, Rasinkangas sanoo.

Vasemmalta oikealle Teemu Kankkunen (HIFK), Jani Rasinkangas (Skigarage) ja Perttu Hillman (HIFK)

Vielä kun kevääseen ja futiskauden alkuun on matkaa, on hyvää aika ehtiä rinteeseeni. Käy tsekkaamaassa kattava valikoima skimba- ja snoukkatuotteita Skigaragesta!