Skip to main content

HIFK ja Froneri Finland Oy ovat solmineet kolmivuotisen yhteistyösopimuksen. Froneri Finland tunnetaan erityisesti Pingviini jäätelöistään. Jalkapallo ja jäätelö kuuluvat kesään, ja Pingviini-logot tulevatkin tutuiksi HIFK:n otteluissa. Lisäksi Pingviinin jäätelökioskit ovat mukana oheistapahtumissamme. Juniorijoukkueet voivat hyödyntää kioskeja esimerkiksi turnauksissaan. 

– Saimme Fronerista merkittävän kumppanin ja on hienoa, että he ovat HIFK:n mukana. Monivuotiset sopimukset mahdollistavat tulevienkin kausien osalta asioiden valmistelua hyvissä ajoin ja tuovat rauhaa HIFK:n toiminnan kehittämiseen pitkäjänteisemmin.”, toteaa HIFK:n myynti- ja markkinointijohtaja Marko Lahikainen.

Myös Fronerin avainasiakaspäällikkö Jan Häkkä on iloinen sopimuksesta.

– Odotan, että pääsemme yhdessä toteuttamaan ja kehittämään jalkapallotapahtumia sekä solmimaan uusia ystävyyssuhteita, Häkkä kommentoi.

Pingviini on jalkapallon ja kesän suuri ystävä. Brändi haluaa myös olla mukana vaikuttamassa ja tekemässä yhteistyötä futiksessa aikuisten ja nuorten parissa – kaikenikäisten futisihmisten mukana.

Tervetuloa Röda-tiimiin Froneri Finland Oy!