Skip to main content
Sopimustiedotteet

HIFK ja Mustapha Coker sopimukseen

By 13.2.2023No Comments

HIFK on tehnyt sopimuksen tanskalaisen Mustapha Cokerin kanssa. 23-vuotias keskikenttäpelaaja pelasi Tähtipaidassa jo hieman yli viikko sitten MP-HIFK -ottelussa Ykköscupissa ja on treenannut HIFK:n kanssa noin kuukauden. Hyvät näytöt Rödan harjoituksissa sekä viime ottelussa johtivat sopimukseen. 

Lapsuutensa Tanskassa viettänyt ja siellä syntynyt Coker muutti Englantiin 10-vuotiaana, jossa hän aloitti jalkapallon pelaamisen Alverthrope AFC:ssa. Myöhemmin hän pelasi Emley AFC:n juniorijoukkueissa.

Englantilaisen jalkapallokasvatuksen saanut Coker muutti Suomeen 20-vuotiaana, kun hän tuli pelaamaan Helsinkiin Atlantikseen. Ensimmäinen kausi Atlantiksessa päättyi nousujuhliin, kun joukkue nousi Miesten Kakkoseen. Coker jatkoi pelaamistaan Atlantiksessa myös Miesten Kakkosessa viime kaudella, josta tie vie nyt sarjaporrasta ylemmäs ja HIFK:hon.

– On hienoa tulla HIFK:hon sen upean historian ja fanien vuoksi. Tämä on hieno seura ja myös toiminta treeneissä on ollut todella ammattimaista. En ole ennen ollut ympäristössä, jossa toiminta on näin hyvin organisoitua. Pidän paljon joukkueestamme sekä valmentajista.

– Toivon tuovani joukkueeseen pelinrakentamista, eteenpäin pelaamista sekä maaleja ja niihin johtaneita syöttöjä, Coker kertoo.

Tervetuloa Rödaan, Mustapha!