Skip to main content

Joukkue täydentyy, kun HIFK ja Jimi Hackspik ovat tehneet sopimuksen kaudesta 2023. 22-vuotias laitapuolustaja siirtyy Rödaan Gnistanista, jossa hän pelasi viime kaudella. Alunperin kokkolalainen KPV:n kasvatti aloittaa nyt kolmannen kautensa Miesten Ykkösessä ja tavoittelee läpimurtokautta Ykkösessä sekä haaveilee pidemmällä aikavälillä Veikkausliigakentistä.

”Tuntuu todella hyvältä saada diili. Olen ylpeä, että saan pukea Tähtipaidan päälle tulevalla kaudella. HIFK on perinteikäs seura ja kannattajat on aivan huikeita. Uskon, että tällä kaudella meillä on suunta vain ylöspäin ja teemme tästä yhdessä hyvän kauden.”, Hackspik kuvailee.

Omiksi vahvuuksikseen Jimi kertoo asenteensa työntekoon, urheilullisuuden ja potkutekniikan. Hän kuvaa tuovansa joukkueeseen periksiantamattomuutta, positiivisuutta sekä rauhallisuutta.

Hackspick on ollut mukana HIFK:n harjoituksissa kolme viikkoa sekä pelasi viime viikolla pelatussa Ykköscupin ottelussa 30 minuuttia tullessaan vaihdosta kentälle.

”Jimi tuo joukkueeseen entisestään syvyyttä ja vaihtoehtoja laitapakin tontille. Jimi tuli jo tammikuussa joukkueen mukaan hyvässä fyysisessä kunnossa ja on osoittanut valmennukselle olevansa mukava pelaaja valmentaa erittäin tunnollisella suhtautumisellaan harjoitteluun. Jimin asenteen myötä häneltä voi odottaa tällä kaudella isojakin kehitysaskelia.”, kommentoi joukkueen valmentaja Sakari Holopainen.

Tervetuloa Rödaan, Jimi!