Skip to main content

HIFK ja Terveystalo ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Terveystalo on Suomen suurimpia yksityisiä terveyspalveluita tuottava yritys, joka tarjoaa monipuolisesti erilaisia terveydenhuollon palveluita. Kolmivuotinen yhteistyösopimus on merkittävä HIFK:n edustusjoukkueen toiminnalle.

HIFK:n lääkärinä jo pidempään toiminut ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri Jammu Öunap aloitti Terveystalossa tammikuun alussa. Näin ollen Öunap jatkaa HIFK:n edustusjoukkueen lääkärinä.

HIFK:n edustusjoukkueen lääkäri Jammu Öunap

”Pelaajien loukkaantuessa on todella tärkeää, että hoitopolku on kunnossa ja he pääsevät heti parhaaseen mahdolliseen hoitoon. Terveystalolta löytyy kaikki tarvittava pelaajien avuksi ja kuntoon saamiseksi. Meillä on valtakunnallisesti pitkä sekä laaja-alainen kokemus yhteistyöstä eri lajien urheiluseurojen kanssa. Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, että saamme aloittaa kumppanuuden HIFK:n edustusjoukkueen kanssa”, iloitsee Terveystalo Sportin operatiivinen päällikkö Mika Kivinen.

Myös HIFK:n myynti- ja markkinointijohtaja Marko Lahikainen on erittäin iloinen sopimuksen syntymisestä.

”Olen todella tyytyväinen nyt solmitusta sopimuksesta. Asiat etenivät alusta asti todella sujuvasti yhdessä Terveystalon Mika Kivisen kanssa. Saimme merkittävän kumppanin, joka pitää joukkueestamme hyvän huolen. Monivuotisen sopimuksen ansiosta mahdollistamme jo seuraavienkin kausien ja siihen liittyvien asioiden valmistelua hyvissä ajoin”, Lahikainen kertoo.

Tervetuloa Röda-tiimiin Terveystalo!

Marko Lahikainen (HIFK, vas.) sekä Jammu Öunap ja Mika Kivinen (Terveystalo)

Terveystalo yrityksenä

Terveystalo on liikevaihdoltaan ja verkostoltaan Suomen suurin yksityinen terveyspalveluyritys ja Pohjoismaiden johtava työterveydentoimija. Visiomme on luoda datan ja pohjoismaisen osaamisen avulla maailma, jossa on vähemmän sairauspäiviä ja enemmän terveitä, onnellisia vuosia.

Tarjoamme monipuolisia perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon, sekä hyvinvoinnin palveluita yritys – ja yksityisasiakkaille ja julkiselle sektorille.

Terveystalon digivastaanotto palvelee ajasta ja paikasta riippumatta, 24/7. Terveyden ja hyvinvoinnin palveluja tarjoaa myös noin 360 toimipaikkaa eri puolilla Suomea. Ruotsissa tarjoamme työterveyden palveluita 120 toimipaikassa. Työllistämme suoraan ja välillisesti yhteensä yli 15 500 terveydenhuollon ammattilaista.

Vuonna 2021 liikevaihtomme oli 1,15 miljardia euroa. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä.