Skip to main content

HIFK ja ravintola Mamma Rosa ovat solmineet uuden yhteistyösopimuksen. Yhteistyötä on tehty jo aiempina vuosina ja nyt solmittu jatkosopimus koskee tulevaa kautta. Lisäksi yritys toimii Nikolas Sairan kummiyrityksenä.

”Mamma Rosa haluaa olla mukana tukemassa HIFK:ta. Meille on tärkeintä stadilaisen futiksen tukeminen ja tämä on yksi keino olla siinä mukana.”, kommentoi Mamma Rosan ravintoloitsija Raimo Pekkonen.

Myös HIFK:n toimitusjohtaja Perttu Hillman on tyytyväinen yhteistyösopimukseen. ”Mamma Rosalla ja HIFK:lla on pitkät perinteet yhteistyöstä ja olen iloinen, että se jatkuu.”, hän kommentoi.

Mamma Rosa toimii tulevalla kaudella Nikolas Sairan kummiyrityksenä. Logo tulee siten näkymään esimerkiksi hänen peliasussaan.

Mamma Rosan kummipelaaja Nikolas Saira (vas.) sekä ravintoloitsija Raimo Pekkonen ja HIFK:n toimitusjohtaja Perttu Hillman

Ravintola Mamma Rosa on perheyritys, joka on tunnettu hyvästä hinta-laatusuhteestaan jo vuodesta 1980 lähtien. Ravintolan ruokalista on oiva sekoitus kansainvälisiä makuja kauden erikoisuuksista legendaarisiin pizzoihin, joiden lisäksi myös muut italialaiset maut ovat listalla hyvin edustettuna. Mamma Rosa sijaitsee Töölöntorin laidalla Runeberginkadulla – lähellä HIFK:n toimistoa sekä Bolt Arenaa. Sijaintinsa puolesta Mamma Rosa on erinomainen ruokapaikka ennen tai jälkeen HIFK:n kotimatsin!

Nikolas Saira kaudella 2017