Skip to main content

HIFK ja Maalaus Partners Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Yhteistyötä on tehty jo aiempina vuosina ja nyt solmittu jatkosopimus koskee tulevaa kautta. Lisäksi yritys toimii Erikson Carlsonin eli Tiquinhon kummiyrityksenä.

”HIFK haluaa osaltaan huolehtia kumppaneistaan ja onkin todella hienoa, että saimme Maalaus Partners Oy:n kanssa jatkosopimuksen aikaan.”, kommentoi HIFK:n myynti- ja markkinointijohtaja Marko Lahikainen.

Maalaus Partners toimii tulevalla kaudella Erikson Carlsonin kummiyrityksenä. Logo tulee siten näkymään esimerkiksi hänen peliasussaan.

Yrityksen sivustoon ja palveluihin voit tutustua täältä. Kun maalausasiat tai esimerkiksi lattian uusiminen tulee ajankohtaiseksi, toivomme kannattajiemme ja sidosryhmiemme hyödyntävän Maalaus Partners Oy:n laadukkaita palveluita!