Skip to main content

HIFK ja kansainvälisesti tunnettu Subsoccer ovat solmineet yhteistyösopimuksen kaudelle 2023. Maailmalla monien huippujoukkueiden sekä -pelaajien, La Liigan, @433 ja GiveMeSportin sekä UEFA:n ja Fifan kanssa yhteistyötä tehnyt futispeli on saanut näkyvyyttä myös muun muassa FOX Newsissa.

Subsoccer on Suomessa kehitetty pöytäjalkapallopeli, jota pelataan jaloilla paripelinä läpinäkyvän pöytälevyn alla tekoviheriöllä. Kaksi tuolia toimivat pöydän päissä maaleina ja pallona toimii virallista jalkapalloa ketterämpi tekniikkapallo.

”Olemme erittäin ylpeitä, että saamme tehdä yhteistyötä yhden Suomen ikonisimman urheilubrändin HIFK Fotbollin kanssa.”, Subsoccerin perustaja Jarno Saarinen kuvaa.

Ensimmäiset Subsoccer pelit toimitettiin asiakkaalle 2019. Sen jälkeen Subsocceria on pelattu melkein jokaisen suuren jalkapallosarjojen tapahtumissa. Maailmalla Subsoccer pelejä on tehty esimerkiksi Ajaxin, Southamptonin ja Red Bull Leipzigin joukkueiden käyttöön. Lisäksi pelejä on tehty Sevillan, Juventuksen, Newcastlen, Inter Milanin sekä Borussia Dortmundin pelaajille.

”Yhteistyön puitteissa saadaan koko seura, edustus, juniorit ja fanit HIFK Subsoccer Cup -turnaukseen. Olen iloinen, että pääsemme yhteistyöhön maailmalla nopeasti suosiotaan kasvattavan Subsoccerin kanssa. Tämä avaa meille myös mahdollisuuksia kansainväliseen verkostoitumiseen. Olemme siis historian ensimmäinen virallinen Subsoccer-joukkue.”, HIFK:n toimitusjohtaja Perttu Hillman sanoo.

”Vuonna 2022 kohokohtia Subsoccerille oli yhteistyö La Ligan kanssa. Olimme mukana myös UEFA:n ja Fifan tapahtumissa. Lisäksi teimme yhteistyösopimuksen Pohjois-Amerikan suurimman jalkapalloliigan United Soccer Leaguen kanssa. Vuoden 2023 alun isoin kohokohta meille on ehdottomasti yhteistyö HIFK Fotbollin kanssa ”, Saarinen kertoo.

Tervetuloa Röda-tiimiin Subsoccer!

 

Lue lisää Subsoccerista täältä.