Skip to main content

Fabian Hanslian on HIFK:n edustusjoukkueen uusi fysioterapeutti. Jyväskylän ammattikorkeakoulusta fysiterapeutiksi valmistunut Fabian on intoa täynnä oleva pelaajien hyvinvoinnin ammattilainen.

”Pohdimme mahdollista fysioterapeuttia joukkueelle ja tiesin Fabianin olevan muuttamassa valmistumisensa jälkeen Helsinkiin Keski-Suomesta. Asiat etenivät varsin nopeasti ja on hienoa, että Fabian tarttui haasteeseen!”, päävalmentaja Sami Okkonen kertoo. 

Fabian tuo HIFK:hon moniammatillista osaamista. ”Oman pelaaja- ja valmennustaustansa vuoksi hän ymmärtää myös erinomaisesti lajispesifit vaatimukset niin pelaajien arjen kuin esimerkiksi kuntoutusprosessin osalta.”, Okkonen nostaa.

”Ei tarvinnut kauaa miettiä vastausta, kun Sami soitti ja kysyi kiinnostusta liittyä IFK:n valmennustiimiin. Henkilökohtaisesti en olisi voinut keksiä parempaa tapaa palata jalkapallon pariin reilun puolen vuoden lajista pidetyn tauon jälkeen. Rooli on itselleni täysin uusi, mutta sitäkin mielenkiintoisempi.”, Fabian kertoo iloisena.

”Joukkueen fysioterapeuttina vastaan pelaajien huolellisesta ja turvallisesta paluusta pelikentille loukkaantumisten jälkeen. Ja pitäähän pelaajilla olla kuntoutuksen aikana joku, jolle purkaa tunteita.”, hän naurahtaa.

”Kiva palata vanhaan kotikaupunkiin melkein parinkymmenen vuoden takaa!”, Helsingistä alunperin kotoisin oleva Fabian päättää.

Tervetuloa, Fabi!