Skip to main content

Perttu Hillman on valittu HIFK Fotboll Ab:n uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän aloitti tehtävässään keskiviikkona 16.11.2022.

Perttu Hillmanilla on pitkä kokemus hallitustyöstä sekä yritysjohdon tehtävistä markkinointi-, viestintä- ja tutkimusyrityksistä. Viimeksi hän toimi analytiikkayhtiö Insight360 Oy:n toimitusjohtajana.

”Sanomattakin selvää, että olen aina ollut koko sydämestäni IFK:lainen. Otan kiitollisena haasteen vastaan, lähden tehtävään innostuneena ja uskon voivani auttaa HIFK:ta työpanoksellani”, Perttu Hillman toteaa.

Hallituksen puheenjohtajana syksyn aikana toiminut Jan Walden luopuu hallituksen jäsenyydestä työsitoumuksen vuoksi. Hallitus on valinnut keskuudestaan uudeksi HIFK Fotboll Ab:n puheenjohtajaksi Janne Räsäsen.

 

Lisätiedot:

Perttu Hillman
Toimitusjohtaja
050 376 0908

Janne Räsänen
Hallituksen puheenjohtaja
040 578 7426