Skip to main content

HIFK Soccer rf:n joukkueet kokoontuivat eilen viettämään jalkapallokauden 2022 päättäjäisiä.

Jo perinteiset jalkapallokauden päättäjäiset järjestettiin 125-vuotis juhlavuoden kunniaksi Olympiastadionin tiloissa. HIFK ja Olympiastadion ovat kuuluneet tiiviisti yhteen, ei vain Stadikan juoksuradoilla ja nurmikentällä, vaan myös siten että HIFK:lla oli Olympiastadion valmistumisesta 1940, aivan hiljattain valmistuneen remontin alkuun asti, toimisto pääkatsomon takana toimistokerroksessa.

Juhla eteni hyväksi koetun perinteisen kaavan mukaisesti ja alkoi HIFK:n hengennostatusvideolla, joka hienolla tavalla näytti miten läsnä HIFK on ollut kaupunkilaisten elämässä jo 125 vuotta. Puh. joht. Christoffer Perret katsoi puheessaan luottavaisesti tulevaisuuteen, ja muisti mainita kuluneen kauden hienot, ja myös haastavammat vaiheet.

Sitten päästiin itse asiaan eli palkintojenjakoon, nuorimmat futarit saivat kaikki ansaitut mitalit, ikäluokissa U8-U20 jaettiin kussakin Vuoden Pelaaja, Vuoden Maalintekijä, Vuoden Kämpare ja Vuoden Kamrat. Aikuisten joukkueet olivat nimenneet keskuudestaan Vuoden Pelaaja- ja Vuoden Kamrat-palkinnon saajat. Tässä muutama maininta kategorioista ja palkituista:

Ragnar Lindbäcks minnespokal – Säsongens kämpare, sekä Årets juniorspelare Henrik Tuomisto (U17)

Ragnar Lindbäcks minnespokal – Säsongens vänsterback Charlie Henriksen (U15)

Årets funktionär – Juhani Säilä

Årets juniortränare – Levan Lomidze

Årets lagledare – Filip Tuomisto

Årets spelare – Obed Malolo

Årets futsalspelare – Hanna Halonen

Årets Kamrat – Hanna Khalili