Skip to main content

Tiedote Klackenin kausikorteista lauantaina 8.10. pelattavassa HIFK – IFK Mariehamn ottelussa

Palloliiton määrättyä Klackenin suljetuksi kauden viimeiseen kotiotteluumme, lähdimme kartoittamaan vaihtoehtoja tapahtuman järjestelyihin ja avasimme keskustelun aiheesta myös Stadin Kingien suuntaan. Päätimme avata kauden viimeisiin otteluihin alun perin suljetuksi aiotun itäkatsomon niin, että sinne tulisi lunastaa pääsylippu alennettuun 10 euron hintaan.

Olemme saaneet tästä päätöksestä kiperää palautetta ja kuunnelleet sitä. Pahoittelemme asiasta aiheutunutta mielipahaa ja nostamme käden pystyyn virheen merkiksi.

Haluammekin tiedottaa, että kaikki Klackenin kausikortin omaavat IFK:laiset pääsevät HIFK – IFK Mariehamn -ottelussa itäkatsomoon ilman tarvetta lunastaa erillistä lippua.

Klackenin kausikortti käy sellaisenaan itäkatsomon lipunlukijoissa. Jos olet kuitenkin jo kerennyt lunastaa lipun otteluun, niin laita sähköpostia osoitteeseen 

Toivomme yhteistyössä Stadin Kingien kanssa, että saamme järjestettyä Jugille ja Bärille ikimuistoisen viimeisen kotiottelun IFK-kannattajien edessä. Tervetuloa sankoin joukoin paikalle!

HIFK Fotboll Ab