Skip to main content

Talvella ilmestynyt HIFK:n jalkapallon historiikki Punainen Stadi on 542 sivun mittainen tietopaketti, joka kertoo tähtirintojen koko tarinan seuran perustamishetkistä aina meidän päiviimme saakka. Kirja on saatavilla nyt myös KSB Sportin myymälässä Helsingin jäähallin kupeessa. Liike on avoinna arkisin kello 10-16.

 

Kirjaa voi edelleen tilata myös netin kautta. Edullisimpaan hintaan (49,90 €) Punaista Stadia myyvät Bookcover sekä KSB Sport. Kirjan suomenkielisestä versiosta on otettu keväällä toinen painos.

Bookcover: https://bookcover-kauppa.fi/tuote/punainen-stadi/ KSB Sport: https://shop.hifk.fi/shop/fanikamat/kirjat/punainen-stadi-suomeksi/

 

Arvostelijoiden kommentteja kirjasta:

 

”Kaksikko Harri Laine – Henri Tötterman on tehnyt valtavan urakan kootessaan IFK:n futishistorian kansien väliin. Helsinkiläisistä jalkapalloseuroista on kirjoitettu lukuisia historiateoksia, mutta tämä kohoaa omaan sfääriinsä laajuutensa ja perinpohjaisuutensa ansiosta.”

-Juha Kanerva, Urheilulehti

 

”Mitää näin bulii ja skrodee ei stadilaisest futisseurast oo koskaan skrivattu. Kniigafriikki on ihan täpinöis. – – – Nää fantsut stoorit ja jämptit tilastot sai redisti tseenatun hunööripleisin mun biblun hyllyssä. Ja presa veks päästä. Kerran – aina! En gång, alltid.” -Seppo Palminen, Tsilari