Skip to main content

HIFK:n kaksi seuralegendaa – Jani Bäckman sekä Jukka Halme lopettavat mittavan pelaajauransa tähän kauteen. Lauantaina 8.10. pelattava HIFK – IFK Mariehamn toimii kahden Röda-ikonin jäähyväisotteluna, kun Bäri ja Jugi jättävät hyvästinsä HIFK:n kotiyleisölle.

Jani Bäckman, 34, on pelannut HIFK:ssa vuodesta 2015 asti ja tähän hetkeen asti hänellä on vyöllään 187 virallista ottelua HIFK:n riveissä. Näissä Bärille on syntynyt yhteensä 16 maalia.

Jukka Halme, 37, pelasi jo juniorivuosinaan 1996-2000 HIFK:ssa. Tämän jälkeen Halme vietti muutaman vuoden PK-35:n riveissä. Vuoden 2011 paluun jälkeen hän on edustanut HIFK:ta putkeen jo 11 kauden ajan. Yhteensä HIFK:n paidassa Jugilla on huimat 245 ottelua, joissa hän on tehnyt 23 maalia.

Molemmat herroista ovat kokeneet seuran kanssa sekä nousuja että laskuja ja nähneet kaiken mahdollisen HIFK:n kanssa. HIFK Fotboll haluaa lämpimästi kiittää ja kunnioittaa molempia ikoneitaan yhdessä Stadin Kingien kanssa IFK Mariehamn -ottelussa. Tule sinäkin osoittamaan kiitoksesi ja jättämään viimeiset jäähyväiset Bäckmanille sekä Halmeelle Bolt Arenalle la 8.10. klo 15 alkaen!

Klacken pois käytöstä HIFK – IFK Mariehamn -ottelussa

Lisäksi HIFK tiedottaa katsomokäytänteistä koskien IFK Mariehamn-ottelua. Palloliitto päätti kurinpitopäätöksessään https://www.palloliitto.fi/ajankohtaista/kurinpitopaatos-stadin-derbyn-tapahtumista rankaista sekä HIFK:ta että HJK:ta derbyottelun tapahtumista sakoilla sekä fanipäätykatsomoiden sulkemisella. Siten Klacken eli Pohjoispääty on suljettu kyseisessä ottelussa. Tämän takia HIFK on päättänyt avata Itäkatsomon tulevaan kotiotteluun.

Liput Itäkatsomoon myydään normaalisti lippu.fi -sivuston kautta https://www.lippu.fi/event/hifk-fotboll-2022-bolt-arena-15829787/ . Yhden lipun hinta on alennettu 10 euroon. Liput myydään kolmeen keskimmäiseen katsomolohkoon, jotka ovat saatavilla lipunmyynnin kautta.

HUOM! Klackenin kausikortit eivät ole voimassa Itäkatsomoon ja näin ollen ne eivät ole käytössä IFK Mariehamn-ottelussa, vaan jokaisen tulee ostaa lippu erikseen.