Skip to main content

HIFK ja Ilves iskevät yhteen Veikkausliigan haastasarjan toisella kierroksella, kun tamperelaiset saapuvat Bolt Arenalle haastamaan HIFK:n keskiviikkona 28.9. klo 18. Lippuja otteluun on saatavilla tuttuun tapaan osoitteessa https://www.lippu.fi/event/hifk-fotboll-2022-bolt-arena-15829786/

Vähiin käyvät kotiottelut kauden 2022 osalta ja HIFK:lla on edessä vielä kaksi kotiottelua, Ilves keskiviikkona ja IFK Mariehamn 8.10. Kolme, mikäli ihme toteutuu ja HIFK nousisi karsijan paikalle neljän viimeisen ottelun aikana. Ilves vastustajana on ollut HIFK:lle se paras pisteiden valossa. Ainoa voitto on juurikin Ilvestä vastaan ja viime kotiottelussakin oli pisteisiin mahdollisuus läpi ottelun.

Tule paikalle otteluun, tue seuraa viimeisillä kierroksilla ja vaikuta samalla myös siihen, miten ensi kauteen lähdetään. Jokainen ostettu lippu on suoraan sidoksissa siihen, millaisilla resursseilla ensi kauteen lähdetään.

Huomioitavaa otteluun on se, että Itäkatsomo on kokonaan poissa käytöstä loppukauden otteluissa. Näin ollen lippuja myydään otteluun Klackeniin sekä Pääkatsomoon.

Liput Mansen kohtaamiseen saa osoitteesta https://www.lippu.fi/event/hifk-fotboll-2022-bolt-arena-15829786/

Muutama näytös jäljellä, jokaisen panos on edelleen ehdottoman tärkeää. Yhdessä me taistelemme loppuun asti. En gång, alltid!