Skip to main content

HIFK etsii uusia valmentajia junioritoimintaansa kaudelle 2022-2023

HIFK on käynnistänyt rekrytointiprosessin, jonka tavoitteena on löytää uusia valmentajia seuran junioritoimintaan alkavalle kaudelle 2022-2023. Seura hakee useita oto-valmentajia lapsuus- ja nuoruusvaiheen ikäluokkien vastuu- ja apuvalmentajan rooleihin.

Vastuuvalmentajaksi valittavilta henkilöiltä edellytämme, joko tehtävään soveltuvaa kokemusta/koulutusta, tai vähintään intoa ryhtyä välittömästi kouluttautumaan. Vastuuvalmentajan tärkeimmät ominaisuudet ovat oppijakeskeisyys ja vahvat vuorovaikutustaidot sekä halu sitoutua pitkäjänteisesti HIFK:n seuratoimintaan. Pyrimme tarjoamaan kaksikielistä toimintaa, joten ruotsinkielen taito on selkeä etu käytännön työssä.

HIFK hakee lisäksi apuvalmentajia useiden ikäluokkien toimintaan. Apuvalmentajan tehtävässä on mahdollista aloittaa vaikka aiempaa kokemusta valmentamisesta ei vielä olisi. Odotamme apuvalmentajilta sitoutumista ikäluokan toimintaan sekä halua kehittää sekä itseään että pelaajia.

Seura tarjoaa valmentajilleen korvauksen tehdystä työstä, koulutusta (sisäistä ja ulkoista) sekä seuran tuen ja metodologian.

Hakemukset pyydetään toimittamaan 30.9.2022 mennessä. Aloitamme soveltuvien hakijoiden haastattelut jo hakuaikana.

Lisätiedot ja vapaamuotoiset hakemukset:

Valmennuspäällikkö

Tomi Rouhiainen
tomi.rouhiainen[at]hifkfotboll.fi
040 761 9556