Skip to main content

Stadin Derbyyn on aikaa enää muutama päivä, kun joukkueet kohtaavat Bolt Arenalla MA 5.9. klo 18 alkaen. Huomioitavaa ottelun lipunmyynnistä onkin se, että HIFK myy otteluun omat lippunsa.

 Tämä tarkoittaa sitä, että vaikka HJK kotijoukkueena toimiikin, myyvät molemmat joukkueet 50/50 stadionin kapasiteetista. Jotta saamme Boltin täyteen kauden viimeiseen Derbyyn, on nyt aika lähteä lippukaupoille ja täyttää HIFK:n puoli stadionista! HIFK myy stadionin pohjoispuolen ja HJK eteläpuolen. Lippuja otteluun on vielä saatavilla, mutta toimi nopeasti, jotta paikka kauden toiseen Derbyyn ei jää saamatta!

Jokaisen tuki on ehdottoman tärkeää ja etenkin nyt, kun viimeisimmät tiedot kertovat HJK:n myyvän oman puolikkaansa loppuun, onkin tärkeää täyttää myös stadionin punainen puoli! Katsomossa emme ottelua häviä, täytetään Bolt yhdessä!

 

HIFK myy liput otteluun tuttuun tapaan lippu.fi -sivustolta. https://www.lippu.fi/event/hifk-fotboll-2022-bolt-arena-14948995/

Tule paikan päälle kokemaan ainutlaatuinen jalkapalloilta Bolt Arenalla ja näytetään yhdessä, kuka onkaan Stadin kingi!