Skip to main content

 HIFK tiedottaa päässeensä loppukauden pituiseen sopimukseen norjalaispuolustaja Ståle Saethren kanssa. Saethre, 29, siirtyy HIFK:hon norjalaisesta Sandnes Ulfista. Topparin paikalla viihtyvä norjalainen tuo joukkueeseen kaivattua kaksinkamppailuvoimaa sekä peliälykkyyttä. Vahva norjalainen on joukkueen mukana jo maanantain SJK-ottelussa, joka on samalla HIFK:n 125v-juhlaottelu.

 184-senttinen norjalaispuolustaja Ståle Saethre saapuu Helsinkiin ja HIFK:n riveihin loppukauden pituisella sopimuksella. Sandnes Ulfista siirtyvä norjalainen tuo mukanaan rutkasti voimaa ja kaksinkamppailuosaamista. Lisäksi taistelutahtoa tuodaan lisää takalinjoille. Koko uransa Norjassa pelannut Saethre on enimmäkseen pelannut Norjan OBOS-liigaa, mutta myös Norjan Eliteserienistä miehellä on kokemusta. Pääpeliosaamisesta kertoo se, että myös maaleja Norjassa on syntynyt. Monipuolinen pelaaja kykenee hallitsemaan useita pelipaikkoja ja on selkeä profiilipelaaja loppukauden ajaksi. Saethre itse kommentoi tunnelmiaan seuraavasti:

–  Olen todella iloinen siirrosta HIFK:hon. Haluan päästä näyttämään Suomelle, faneille ja joukkueelle, että olen aito viikinki Norjasta. Taistelija, joka tekee kaikkensa, jotta seura säilyy sarjassa. Olen lisäksi kuullut paljon hyvää Helsingistä etukäteen ystävältäni Daan Klinkenbergiltä. Olen siis erittäin onnellinen!

Siirtoaan ja tavoitteitaan norjalainen pohjusti myös.

–  Siirto sujui hyvin ja olen enemmän kuin valmis maanantain otteluun. Treenit aloitan joukkueen kanssa lauantaina. Tulen antamaan kaikkeni seuralla ja annan 100% auttaakseni HIFK:ta. Odotan pääseväni osoittamaan tarvittavaa kovuutta ja antamaan iskuja hyökkääjille ja samalla ottamaan itsekin niitä vastaan, Saethre naurahti haastattelun aikana

– Tiedän myös, että edessä on myös iso ottelu Cupissa Interiä vastaan. Toiveeni faneille ja ihmisille ympäri Helsinkiä onkin, että tulette auttamaan ja tukemaan meitä loppukauden aikana. Tarvitsemme teidän tukeanne katsomossa! Nähdään otteluissa!