Skip to main content

HIFK ja kaudesta 2021 seuraa edustanut Mosawer ¨Mosku¨ Ahadi, 22, ovat purkaneet pelaajan sopimuksen yhteisymmärryksessä. Ahadi siirtyy pelaamaan Ykkösessä pelaavaan EIF:iin ja on tammisaarelaisten käytettävissä jo lauantaina, kun EIF kohtaa kotiottelussaan PIF:in. Kaiken kaikkiaan Ahadi edusti HIFK:ta yhteensä 32 ottelussa.

Nopea ja taitava Mosawer Ahadi siirtyy uusien haasteiden pariin, kun hänen sopimuksensa HIFK:n kanssa purettiin yhteisymmärryksessä tällä viikolla. Ahadin viimeiseksi otteluksi HIFK:n paidassa jäi toukokuussa pelattu HIFK – FC Honka. Ahadi siirtyy sopimuksen purkunsa jälkeen edustamaan tammisaarelaista EIF:iä (Ekenäs IF). EIF on Ahadille tuttu seura, sillä hän edusti heitä lainapestillä kaudella 2018, jolloin vyölle kertyi 8 ottelua seuran riveissä HIFK haluaa kiittää Ahadia yhteisestä ajasta ja toivottaa miehelle onnea uusien haasteiden pariin!