Skip to main content

Tiedote lipuista ja lipunmyynnistä Cupin välierään keskiviikkona 31.8.

Keskiviikkona 31.8. pelataan todella isoista asioista, kun Suomen Cupin välierä HIFK:n ja FC Interin potkaistaan käyntiin kello 18:00. Tule todistamaan historiallista hetkeä, kun HIFK pelaa ensimmäistä kertaa Cupin välierissä sitten vuoden 1959.

Ottelussa panoksena ei enempää tai vähempää kuin paikka Suomen Cupin loppuottelussa, joka pelataan Olympiastadionilla 17.9. Tämä finaali on siis vain yhden ottelun päässä ja vain voittaja jatkaa finaaliin. Tule siis paikalle todistamaan historiallista hetkeä ja tue seuraa matkalla finaaliin. Finaalissa panoksena Cupin voiton lisäksi rahapalkinto sekä paikka ensi kaudelle Konferenssiliigan karsinnoissa. Panokset eivät voisi siis olla suurempia!

Lipunmyynti otteluun on käynnissä. Liput Cupin välierään voit hankkia osoitteesta https://www.lippu.fi/artist/hifkfotboll/hifk-fotboll-suomen-cup-2022-3197417/

HUOM! KAUSIKORTIT EIVÄT KELPAA CUPIN VÄLIERÄSSÄ! Jokaisen otteluun tulevan on siis ostettava lippu erikseen. Tue seuraa, tule paikalle ja osoita kannustuksesi, kun HIFK pelaa paikasta Stadikalla. Jokaisen tuki on tärkeää!