Skip to main content

 HIFK on päässyt sopimukseen nuoren suomalaispuolustaja, Oliver Kangaslahden kanssa. Sopimus kattaa loppukauden. Sopimus allekirjoitettiin maanantaina ennen Inter-ottelua. Kangaslahti siirtyy seuraan vapaana pelaajana.

Oliver Kangaslahti, 22, siirtyy HIFK:hon loppukauden mittaisella sopimuksella. Nuori puolustaja tuo lisää vaihtoehtoja Rödan puolustukseen. 188cm pitkä keskuspuolustaja lisättiin mukaan kokoonpanoon aivan maanantain Inter-ottelun alla. Kangaslahti tuo puolustukseen ennen kaikkea aggressiivisuutta ja pääpelivoimaa. Lisäksi molempijalkaisena pelaajana, hän tuo pallollista osaamista. Kangaslahti on Interin kasvatteja, joista hän siirtyi syksyllä 2020 pelaamaan AC Kajaanin riveihin. Kajaanista matka jatkui Ykkösen MP:hen (Mikkelin Palloilijat). MP:n jälkeen ilman seuraa ollut puolustaja harjoitteli hetken aikaa joukkueen kanssa, kunnes sopimukseen päädyttiin.

Loppukauden kestävällä sopimuksella Kangaslahti tuo joukkueeseen leveyttä, kun kauden tiukimmat hetket lähestyvät. Sopeutuminen joukkueeseen on sujunut hyvin ja mies on valmis auttamaan joukkuetta parhaansa mukaan.

Tervetuloa HIFK:hon Oliver!