Skip to main content

HIFK juhlii tänä vuonna kunnioitettavaa 125-vuotis juhlavuotta. Idrottsföreningen Kamraterna Helsingfors perustettiin vuonna 1897. HIFK on vuosien saatossa kasvanut Suomen suurimmaksi urheiluseuraksi kattavalla lajivalikoimallaan, joihin kuuluvat futiksen lisäksi yleisurheilu, jääpallo, jääkiekko, voimistelu, käsipallo, salibandy, keilaus, futsal ja golf.

HIFK juhlistaa juhlavuotta tulevana maanantaina 15.8. Veikkausliigan ottelussa HIFK – SJK klo 18:00 Bolt Arenalla. Haluamme kutsua teidät kaikki koko perheen voimin tekemään juhlasta ikimuistoisen! Alle 12-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi kuten kaikkiin kotiotteluihimme.


Kaksi tuntia ennen ottelua järjestämme Pre Game -tapahtuman Jäähallin etupihalla, jossa luvassa on HIFK-kasvomaalauksia, taitoratoja sekä -kilpailu, HIFK:n fanimyynti, palkintoja ja muuta synttäriohjelmaa. Paikalla on myös edustusjoukkueen pelaajia.

Ennen ottelua klo 17:45 Bolt Arenalla haluamme muistaa HIFK:n upeita legendoja palkitsemisilla ja puoliajalla mahtavia juniorijoukkueitamme esittelykulkueessa.

 

Paras syntymäpäivälahja meille olisi HIFK:n väreihin pukeutunut yleisö. Lämpimästi tervetuloa juhlimaan kanssamme! ❤️

Liput juhlaotteluun:

HIFK FOTBOLL 2022, 15.08.2022 18:00, Bolt Arena, HELSINKI | lippu.fi