Skip to main content

HIFK kohtaa lauantaina perinneottelussa FC Hakan Bolt Arenalla.Vastakkain ovat myös kaksi entistä maajoukkuekaveria, Mixu Paatelainenja Teemu Tainio joukkueittensa valmentajina. Sen lisäksi, että Tainiojohdattaa Hakan kentälle, hän aikoo myös tuoda ystäviään katsomoon.

–       Olen käynyt lippukaupoilla eli hankkinut lippuja lauantain otteluun.Halusin olla näin mukana tukemassa HIFK:n tilannetta jalkapallonystävänä. Ilman muuta olen mukana näissä talkoissa. HIFK on hieno japerinteikäs seura, Tainio kertoi.

–       Toivon mukaan mahdollisimman moni vastaa tuohon lippukutsuunmyöntävästi. Mitä enemmän väkeä, sitä parempi tunnelma. Ja meidänotteluissamme on perinteisesti ollut hyvä tunnelma muutenkin. Lippujahankkimalla tuen tietysti lauantain vastustajaa, mutta tuon samallakatsomoon Hakaa kannattavia tyyppejä, Tainio naureskelee.Itse ottelusta Teemu Tainio odottaa tiukkaa taistelua.

–       Taistelupelejä meidän ja HIFK:n väliset ottelut ovat aina olleet. Mixuon puhaltanut hyvän asenteen ja tappeluhengen joukkueeseensa eikäpelistä tule todellakaan helppo, Tainio ennakoi.

–       Mutta lähdemme luottavaisena hakemaan täyttä pistepottia Helsingistä.Olen ihan varma, että yleisölle tarjotaan viihdyttävä ja tapahtumarikasVeikkausliigamatsi.

Liput Tainion ja Paatelaisen, Stadin ja Hämeen ja HIFK:n ja Hakan kohtaamiseen osaan II saat tutusti osoitteesta https://www.lippu.fi/artist/hifkfotboll/

Tule paikan päälle näkemään HIFK:n viimeinen kotiottelu heinäkuun osalta, tätä et halua missata!