Skip to main content

HIFK:ta kahden kauden ajan edustanut 26-vuotias espanjalainen Pipe Sáez on päättänyt lopettaa ammattilaisuransa ja siirtyä opettajan ammattiin. Päätös astuu voimaan välittömästi. Päätös uran päätöksestä tuli Sáezin omasta aloitteesta ja HIFK tukee pelaajan päätöstä täysin.

Sáez pelasi HIFK:ssa suuressa roolissa ja hän edusti seuraa lopulta yhteensä 46 ottelussa, joissa syntyi 7 maalia. Ammattilaisuran viimeinen ottelu oli 4.7.2022 pelattu kotiottelu Ilvestä vastaan. Uran viimeinen maali syntyi Cupissa PK-35:tä vastaan 29.6.2022. HIFK:n lisäksi Pipe ei edustanut muita seuroja Suomessa. Muut ammattilaisuran seurat olivat kasvattajaseura Real Madrid, Rayo Vallecano, Las Rozas CF sekä UD San Sebastian de los Reyes.

HIFK kiittää Pipe Sáezia yhteisestä ajasta ja koko urastaan. Lisäksi seura toivottaa luottopelaajalleen menestystä tulevaisuuteen ja tulevalle opettajan uralle onnea.

Pipe Sáezin lisäksi Keaton Isaksson ei jatka HIFK:ssa kauden loppuun. Seura päätti olla käyttämättä loppukauden optiota. Isaksson pelasi lopulta kaudella 2022 HIFK:n paidassa 10 ottelua, joissa syntyi 3 maalia. HIFK kiittää myös Keatonia yhteisestä ajasta ja toivottaa hänelle menestystä tulevaisuuteen.