Skip to main content

Roman Eremenkon sopimus HIFK:n kanssa julkaistiin torstaiaamuna ja myös päävalmentaja Mixu Paatelainen oli tyytyväinen, kun sopimus saatiin solmittua. Hän kommentoi lyhyesti omia tuntemuksiaan siitä, mitä Eremenko seuraan tuo mukanaan.  Mixulla ja Eremenkolla on yhteistä historiaa maajoukkueesta vuosilta 2011-2015, joten Paatelainen on oikea mies kertomaan asiasta.

–  Roman tuo meille kokemusta ja taitoa. Hänen sitoutumisensa ja toimintansa kaikessa tuo meille ryhtiä ja esimerkkiä. Uskon, että nämä asiat myös inspiroivat ja innostavat meidän muita pelaajia. On hienoa jälleen tehdä töitä huippuammattilaisen, kuten Roman on, kanssa, Paatelainen kommentoi siirtoa lyhyesti.

Paatelainen, Eremenko sekä muut uudet hankinnat pääsevät punomaan juoniaan heti maanantaina kotikentällä, kun vastaan Liigassa asettuu FC Inter.